fbpx

Barbara, Nataša, Lada i Ecija riješile bračne probleme

Ekskluzivno…

Opasne i zgodne: Ekskluzivne fotografije s probe predstave ‘Miris lovine’, a Barbara Nola i Nataša Dangubić za portal Scena.hr govore o svojim ulogama, braku i najboljim prijateljicama

Nola 3Na pozornici zagrebačke Vidre danas je bila proba predstave Miris lovine‘ kazališta Moruzgva. U glavnim ulogama su fantastične glumice Nataša Dangubić, Barbara Nola i Lada Bonacci.
– Bile smo jako uzbuđene jer smo prvi put imale probu u ovom prostoru. I prostor nas je razigrao. Zaista nam je zabavno jer je komedija izvrsno napisana, tako da je užitak igrati – rekla je Barbara Nola za portal Scena.hr. Barbara igra Debru koja je nekada bila uspješna agentica za nekretnine. Debra se udajom odrekla svojih snova, potpuno se posvetila suprugu i kućanstvu, ali zbog toga nije imala sretniji brak. Zapravo, upravo suprotno. Debra je u braku jako nesretna.
Barbara, Nataša, Lada– Debra trpi ono što se u životu žena ne bi trebalo trpjeti od partnera. Zatomila je svoje potencijale i onda joj to izlazi kroz sitnu zlobu. Ona se u braku totalno izgubila – objasnila je Barbara svoju ulogu. Za razliku od njezinog lika u predstavi, Barbara je u sretnom braku s redateljem Lukasom Nolom.
– Mislim da sam imala dosta sreće. Meni je super u braku – veselo je kazala Barbara. Ipak, par neće obnoviti bračne zavjete.
– Neki dan sam Lukasu u šali rekla da obnovimo bračne zavjete, a onda je Lukas bacio puno ciničnih fora. On nije muškarac za te formalne stvari – objasnila je glumica uz osmijeh.
Nataša Dangubić u predstavi glumi Nicky – snažnu, ambicioznu i jako praktičnu ženu, koja u kuhinji drži i pištolj.
Barbara, Nataša, Lada– S pištoljem u ruci sam moćna žena. Nicky je zapravo pokretač, za razliku od svojih prijateljica koje se vole pretvarati da žive sretnim životima. Ona je jako realna i vrlo cinična. Ne voli laž, i ne laže drugima o sebi – glumica je opisala svoj lik.. Nataša dodaje kako i ona ima takvu prijateljicu.
Daria Lorenci je moja najbolja prijateljica koja mi osvještava sve moje probleme – naglasila je Nataša. Dodaje da o muško-ženskim odnosima još uvijek uči.
– Nekad mi se čini da znam sve, a nekad da ne znam ništa i da sam totalni početnik – rekla je Nataša kroz smijeh. Ravnateljica kazališta ‘Moruzgva‘, Ecija Ojdanić, veseli se premijeri, a koja će biti 25. listopada 2015. godine u 20,00 sati u zagrebačkom kazalištu Vidra. Predstava ‘Miris lovine’ je u režiji Franke Perković.

Foto: Prisk
Fotogalerija: [nggallery id=593]