fbpx

Jacques Houdek: Kući se vraćamo uzdignute glave

Tel Aviv…

Druga polufinalna večer Eurosonga

Jacques Houdek– Dragi ljudi, hvala vam svima na podršci i vjeri. Mi smo svi dobro. Naravno, razočarani smo i tužni baš kao i vi, ali smo zajedno, složni kao i do sada. I u pobjedi i u “porazu” – ne damo se – napisao je Jacques Houdek zahvalu na društvenoj mreži.
Roko Blažević, predstavnik Hrvatske na 64. natjecanju za pjesmu Eurovizije, nije se uspio plasirati u finalnu večer natjecanja. U finale Eurosonga druge polufinalne večeri prošle su: Sjeverna Makedonija, Nizozemska, Albanija, Švedska, Rusija, Azerbajdžan, Danska, Norveška, Švicarska i Malta. U prvoj polufinalnoj večeri u finale su se plasirali predstavnici Grčke, Bjelorusije, Srbije, Cipra, Estonije, Češke, Australije, Islanda, San Marina i Slovenije. Voditelji Eurosonga u Tel Avivu bili su Bar Refaeli, Erez Tal, Assi Azar i Lucy Ayoub.
Eurosong– Ponosan sam. Na ovaj nastup večeras, na naš mali “the dream team”, na hrvatsku delegaciju koja se lavovski borila, na izvođačku i autorsku ekipu pjesme The dream, na sve naše anđele kreativce koji su nam pomogli da ovaj koncept ostvarimo i da realiziramo ESC nastup na najvišem produkcijskom nivou. Najviše ipak, ponosan sam na našeg malog – velikog Roka, koji je cijelo ovo vrijeme boje naše Hrvatske branio iskonskim talentom, umjetnički zaneseno, te iznad svega predano, profesionalno i iskreno. Sve što ste večeras vidjeli i čuli, plod je našeg zajedničkog višemjesečnog truda, odricanja i rada s jedne, usprkos golemim izazovima koji su pred nas stavljeni s druge strane. Sve te izazove savladavali smo zajedno kao tim, kao ljudi, do zadnjeg trenutka, ne predajući se dok ne ostvarimo nastup u tv prijenosu kakav smo zamislili. To smo i ostvarili, predvođeni doista najboljom šeficom delegacije i menadžerom, koji su oboje za sve nas bili spremni dati i posljednji atom energije. HVALA! Hvala vam svima koji ste večeras glasali za nas, nadamo se da vam se nastup svidio i da vas nismo razočarali. Što se nas tiče, sve na čemu smo radili uspjelo nam je, osim samog prolaska u finale. To bi zaista bila najljepša nagrada i nama i vama, jer smo ovu avanturu započeli prije točno 3 mjeseca, 16. veljače našom zajedničkom pobjedom na Dori. Ipak, kući se vraćamo uzdignute glave, a kao “The dream team” naravno nastavljamo dalje s Rokom. Budite uz nas, grlimo i ljubimo vas! A ljubav je HEROJ! Čestitke finalistima i sudionicima ESC 2019! – zaključio je Jacques Houdek u svom statusu.

Foto: Press arhiva, Jacques Houdek društvena mreža