fbpx

Nikolina Miletić i Ivana Delač Đolo zablistale u kampanji

Ljepotice…

Za zaštitna lica odabrali smo Ivanu i Nikolinu jer jedna ima prototip zrele kože, a druga ljepotica ima mladenačku kožu. One mogu biti uzor apsolutno svim ženama, kažu u estetskom centru

Nikolina Miletić, Ivana Delač ĐoloManekenka Nikolina Miletić i bivša misica Ivana Delač Đolo postale su zaštitna lica jednog estetskog centra. Ivana i Nikolina, kažu u centru, dobiti će kvalitetne tretmane za njegu kože i lica, lasersko odstranjivanje dlačica te tretmane za mladenački izgled bez bora.
– Za zaštitna lica odabrali smo Ivanu i Nikolinu s obzirom na to da jedna ima prototip zrele kože, a druga ljepotica ima mladenačku kožu – naglasili su u estetskom centru. Otkrili su i zašto su im Ivana i Nikolina bile zanimljive za snimanje kampanje.
Nikolina Miletić, Ivana Delač Đolo– Ivana je poznata Riječanka kojoj je, kako nam je sama rekla, izuzetno važna njega kože i lica te zdrav način života. Bila je interesantna jer njezina ljepota već desetljeće ne jenjava, zapravo s godinama je sve ljepša. A Nikolina je najzaposlenija manekenka i njezino lice je trenutno puno ispred kamere. Pravilnom njegom u našem centru, bez obzira na tešku svakodnevnu šminku ten blista. Birali smo dva zaštitna lica koja mogu biti uzor apsolutno svim ženama.

Foto: Press