fbpx

Supertalent: Raznoliki talenti u šestoj audicijskoj epizodi

U nedjelju na Nova TV Supertalent

Ove nedjelje na rasporedu je još jedna audicijska epizoda showa Supertalent koja garantira večer punu zabave uz nove kandidate i njihove jedinstvene talente.

Supertalent

Još je jedan zlatni gumb ostao neiskorišten, a tko će ovoga puta zasjati na pozornici, tek ostaje za vidjeti.

Osvježenje na pozornicu showa Supertalent donijet će Trio Šubarić, skupina koju čine braća blizanci Tomislav, Adrian i Gabriel.

– Mi smo tri brata, odnosno trojke – predstavit će se 11-godišnji Šubarići koji će pokazati kako izgleda kada sva trojica zasviraju klavir u isto vrijeme.

Za klavir će sjesti i Ivan Bošnjak koji će otpjevati svoju verziju svjetski poznate talijanske pjesme.

– Mislim da ću iznenaditi malo drugačijim stilom – poručuje Ivan koji za sebe kaže da je pozitivac s velikom količinom energije.

Za još malo svirke pobrinut će se Shasha Cui koja dolazi iz Kine, a već pet godina ima hrvatsku adresu. Shasha se već godinama bavi pjevanjem i sviranjem violine, a pred žirijem će izvesti zahtjevnu pjesmu koju je Martina nazvala himnom pop pjesama.

Svojim će glasom simpatije žirija nastojati pridobiti i Nina Martina Korbar koja će na pozornicu Supertalenta stati s inspirativnom pričom. U show se prijavila jer smatra da je glazba dio nje, a dosad je strpljivo čekala svoju priliku da stane pod svjetla reflektora.

– Nekako me kilaža sputavala i cijelo vrijeme sam čekala neki pravi trenutak da krenem. Možda nisam bila svjesna da nisam imala dovoljno samopouzdanja krenuti – poručuje Nina Martina.

Svoje plesne pokrete pokazat će Virovitičke mažoretkinje koje će se pojaviti u šarenom kostimiranom izdanju uz nekoliko scenskih rekvizita, dok će akrobatske vještine demonstrirati Marwen Torkhani koji je u Tunisu upoznao suprugu zbog koje se preselio u Split.

Talentom brzog slikanja predstavit će se Dejan Šebeštijan koji svakodnevno crta preko sedam sati. Iako je po struci fizioterapeut koji je u prošlosti prošao bodybuilding fazu tijekom koje je sudjelovao na Svjetskom prvenstvu u Kopru gdje je osvojio peto mjesto, odlučio se u potpunosti posvetiti umjetnosti, a na njegovom platnu pojavit će se poznato lice naslikano u svega nekoliko minuta.

Za dozu mađioničarskih trikova pobrinut će se Elvis Karahodović koji je ime dobio prema slavnom Elvisu Presleyju. Njegova su specijalnost trikovi s kartama, a hoće li svojom interaktivnom točkom impresionirati žiri, ne propustite doznati u ovotjednoj epizodi showa Supertalent!

Foto: Press