fbpx

Od subote: Nevjerojatna putovanja Simona Reevea

Dokumentarna serija Nevjerojatna putovanja Simona Reevea

Hrvatska radiotelevizija (HRT) u subotu, 4. prosinca 2021. godine na Drugom programu (HRT- HTV2) u terminu od 21.40 sati počinje s prikazivanjem dokumentarne serije Nevjerojatna putovanja Simona Reevea.

Nevjerojatna putovanja

Dokumentarist i pisac Simon Reeve u seriji Nevjerojatna putovanja predstavlja najzanimljivije trenutke svojih nevjerojatnih putovanja svijetom.

Nevjerojatna putovanja

Tijekom petnaestogodišnje karijere Simon je posjetio više od stotinu zemalja na šest kontinenata, vidio prekrasne krajolike te otkrio dirljive i dramatične ljudske priče.

Sada se ponovno susreće s nekima od zanimljivih ljudi koje je usput upoznao, otkriva nam trenutke iza kamere i istražuje velike promjene kojima je svjedočio putujući svijetom.

Među njima su burmanski (mjanmarski) aktivist za ljudska prava, beskućnica koja živi u Hollywoodu pokraj željezničke pruge kao i desetogodišnji dječak koji radi u užasnim uvjetima u tvornici stakla u Bangladešu.

Također ćemo vidjeti i njegove doživljaje iz Mogadišua, glavnog grada Somalije kao i avanture u Hondurasu. Među brojnim putovanjima su i ona na Madagaskar, Kanadu, Sibir i Maldive.

Foto: Press – HRT