fbpx

Daria Hodmar donosi osvježenje na glazbenoj sceni

Daria Hodmar– Nakon godinu dana intenzivnog rada na pjesmi neizmjerno sam sretna što ćemo je napokon objaviti i pustiti u srca i duše slušatelja. Snimali smo u Zagrebu, Sarajevu i Ljubljani i mislim da se u svakom odsviranom tonu čuje ljubav i žar koju su svi glazbenici odsvirali s veseljem. Dragan Brnas i Maya Sar napisali su doista prekrasnu pjesmu i čast mi je da su mi je prepustili. Pjesma je svojevrsni povratak pravom i iskonskom popu, cijela je odsvirana u živo i mislim da je rezultat fantastičan! – rekla je glazbenica Daria HodMar.
Zarazan osmijeh i izvanredan vokal glazbenice umjetničkog imena Darie HodMar od danas su osvježenje na hrvatskoj glazbenoj sceni. Lice koje godinama gledamo i slušamo kao prateći vokal gotovo svih glazbenika regije – Daria Hodnik Martinović predstavlja debitantski singl ‘IZA TVOJIH RIJEČI’, autora glazbe Dragana Brnasa Fude i teksta Maye Sar.
Daria je svoju debitantsku pjesmu snimila sa sjajnom ekipom vrhunskih glazbenika, a upravo su je ljubav prema glazbi i dugogodišnja prisutnost na sceni potaknuli da po prvi puta i sama stane ispred mikrofona.
Daria HodMar završila je Muzičku Akademiju u Zagrebu 1999. godine. Iste godine osvaja Rektorovu nagradu Sveučilišta u Zagrebu za arhiviranje muzikalija Dubrovačke katedrale. Do danas je kao prateći vokal nastupala na svim glazbenim Festivalima u Hrvatskoj, kao što su Zagrebfest, Splitski Festival, Dora, Porin, Eurosong ( 2002. -2004.), a bila je stalni član benda Dine Merlina, Gibonnija te je surađivala na koncertima brojnih glazbenika kao što su Severina, Oliver, Nina Badrić, Novi Fosili, Arsen Dedić, Petar Grašo, Ivana Banfić, Vanna, Danijela Martinović, Jelena Rozga, Miroslav Škoro, Boris Novković, Zdravko Čolić, Toše Proeski, Kemal Monteno, Aleksandra Radović, Sergej Četković, Željko Joksimović, Hari Mata Hari, Plavi orkestar, Željko Samardžić i mnogi drugi. Dosta surađuje i sa hrvatskom jazz scenom pjevajući vokale na albumima Luke Udjbinca, internacionalnom sastavu Voices of Nature, te uspješno surađuje s Jazz orkestrom HRT-a. Zaštitno je lice najgledanijih show programa HTV-a kao što su Studio 10, Zvijezde pjevaju i Ples sa zvijezdama, a za HRT ju veže i dugogodišnji rad na Radiju kao glazbena urednica u Redakciji ozbiljne glazbe.

Poslušajte:

[vsw id=”1MSpUeF7mhs” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]