fbpx

Sacha Baron Cohen na premijeru došao u gaćama!

(NE)Profesionalac…

Nobby, nogometni huligan prerušen u super-specijalnog tajnog agenta, na premijeru došao u gaćama

Sacha Baron CohenJoš je svega nekoliko dana ostalo do početka kino distribucije novog filma ekstravagantnog komičara pa je u samo njemu svojstvenom stilu sinoć održana svjetska premijera filma u Londonu. Tom prilikom se glavni glumac akcijske komedije (NE)PROFESIONALAC Sacha Baron Cohen pojavio se na crvenom tepihu na Leicester Squareu isključivo u gaćama te u pratnji prave eskadrile ljepotica – kako i doliči super-specijalnom tajnom agentu!
Sacha Baron CohenOd Barona Cohena već smo navikli da se na premijerama svojih filmova pojavljuje ‘u likovima’ pa je tako nakon Borata, Brune i Diktatora došao red i na Nobbyja – nogometnog huligana koji, nakon što pronađe svog davno izgubljenog brata, igrom najnevjerojatnijih slučajeva postaje pravi pravcati tajni agent!
Osim u Velikoj Britaniji premijera filma održana je i u Francuskoj i Nizozemskoj, a posebno je zanimljivo bilo upravo u Nizozemskoj kada je Baron Cohen… Pardon, Nobby posjetio obližnji lokalni pub i uživao u pravom nizozemskom pivu! Na crvenom tepihu u Londonu pridružile su mu se i ostale zvijezde filma uključujući Marka Stronga, Gabourey Sidibe, Annabelle Wallis te Cohenovu prelijepu suprugu Islu Fisher, a poseban gost bio je i redatelj filma Louis Leterrier. Nakon uvodnog pozdrava i obraćanja gostima premijere u ogrtaču, Nobby se pridružio ostatku filmske ekipe na after-partyju gdje su se, sigurni smo, točile neviđene litre piva kako to i priliči u prisustvu pravog nogometnog navijača.
Nobby (Cohen) ima sve što čovjek iz Grimsbyja može poželjeti – devetero djece i djevojku koju voli više od ičega na svijetu. Nedostaje mu samo jedna stvar u životu: njegov mlađi brat Sebastian od kojega je još kao dijete razdvojen. Nakon 28 godina potrage, Nobby je napokon pronašao svog brata u Londonu – nesvjestan da je ovaj u međuvremenu postao tajni agent organizacije MI6. Nakon njihovog katastrofalnog prvog susreta tijekom kojeg Nobby slučajno uništi Sebastijanov život i uslijed čega se obojica nađu u bijegu, uskoro otkrivaju urotu kojom se želi uništiti svijet. Kako bi spasio čovječanstvo, ali i svog brata, Nobby kreće u globalnu misiju i u potpunosti se transformira iz potpunog idiota u sofisticiranog tajnog agenta.
Akcijska komedija (NE)Profesionalac u domaća kina stiže u četvrtak, 3. ožujka!

Foto: Press