fbpx

Video: Super seksi vampirica Kate Beckinsale

Underworld…

Transformacija Kate Beckinsale kakvu nitko nije očekivao

Kate BeckinsaleTeško je vjerovati da je od prvog nastavka akcijske horor franšize ‘Underworld‘ prošlo skoro punih 14 godina. Kad se taj film 2003. godine započeo prikazivati u kinima malo tko je mogao pretpostaviti da će se upravo iz njega izroditi jedan od najdugovječnijih filmskih serijala 21. stoljeća čiji peti, ujedno i posljednji dio od sljedećeg četvrtka, 1. prosinca gledamo u domaćim kinima. Kao i u svim nastavcima do sada i u ovome glavnu ulogu tumači super seksi Kate Beckinsale koja se tako nakon više od četiri godine vraća ulozi koja ju je proslavila – vampirice Selene koja vodi vječiti rat s Likanima. Ovim putem predstavljamo vam najnoviji trailer koji najavljuje ovaj filmski hit, ali i transformaciju glavne junakinje kakvu nitko nije očekivao!
Međutim, bitka koja će uslijediti u filmu UNDERWORLD: KRVAVI RATOVI prijeti okončati dugogodišnji sukob između vampira i Likana jednom zauvijek. Radnja petog dijela nastavlja se točno tamo gdje je radnja prethodnog nastavka, ‘Underworld: Buđenje’ završila. Likani su u međuvremenu pronašli novog vođu – Mariusa koji je u njihove redove ulio fanatičan osjećaj svrhe i discipline. Marius neće prezati pred ničim kako bi pronašao Selene i domogao se njezine krvi koja bi ga mogla učiniti najmoćnijim stvorenjem na Zemlji…
Kate BeckinsaleUz Kate Beckinsale u filmu UNDERWORLD: KRVAVI RATOVI glavne su uloge ostvarili Theo James (filmski serijal „Različita“), Lara Pulver („Na rubu sutrašnjice“), Tobias Menzies (televizijske serije „Outlander“ i „The Night Manager“) te James Faulkner i Charles Dance (televizijska serija „Igra prijestolja“). Film je režirala Anna Foerster („Stranac“), a scenarij je napisao Cory Goodman („Posljednji lovac na vještice“) prema priči čiji su autori on i Kyle Ward.
Dosadašnja četiri nastavka akcijske horor franšize UNDERWORLD na svjetskim su kino blagajnama utržila gotovo 500 milijuna dolara od kojih je najgledaniji upravo četvrti, „Underworld: Buđenje“ koji je sam inkasirao blizu 200 milijuna dolara. UNDERWORLD: KRVAVI RATOVI film je prepun spektakularnih akcijskih sekvenci i dosad najkvalitetnijih vizualnih efekata kada su ovaj žanr i serijal u pitanju pa s razlogom iščekujemo ovu pravu filmsku poslasticu namijenjenu svima onima žednima odlične filmske zabave.

Akcijski horor UNDERWORLD: KRVAVI RATOVI u domaća kina i 4DX stiže u četvrtak, 1. prosinca.

Foto: Promo
Video:

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=0TXfK87DACU[/embedyt]