fbpx

Svijet je na rubu: Stižu nam KRVAVI RATOVI!

U prosincu…

Akcijski spektakl UNDERWORLD: KRVAVI RATOVI u domaća kina stiže u prosincu

krvavi ratoviOve zime sukob vampira i vukodlaka dovest će svijet do njegovog samog ruba u KRVAVIM RATOVIMA – petom nastavku mega-popularnog filmskog serijala UNDERWORLD! Superseksi Kate Beckinsale vraća se ulozi Selene – njezinog omiljenog filmskog lika koji ju je proslavio diljem svijeta. Prvi puta jedan nastavak ove super-uspješne filmske sage režirat će žena – Anna Foerster, kojoj će to ujedno biti i redateljski prvijenac. Ovim putem predstavljamo vam prvu kino najavu za ovaj nadolazeći akcijski spektakl koji ćemo u svim kinima imati prilike vidjeti već ovog prosinca.
Pod vodstvom moćnog Mariusa, Likani su postali moćniji nego ikada prije, a Vampiri se nalaze na rubu izumiranja. Protjerana iz vlastitog vampirskog plemena, Selena će udružiti snage s novom i moćnom skupinom – misterioznim nordijskim Vampirima. Kako je vremena sve manje, upravo će ona morati odlučiti želi li se boriti za stare ili nove saveznike u ovom epskom finalnom obračunu nakon kojeg možda nitko neće ostati živ…
Uz Kate Beckinsale koja po peti puta reprizira ulogu Selene u filmu su glavne uloge ostvarili Theo James, Charles Dance, Bradley James, Lara Pulver i mnogi drugi. Film se snimao u razdoblju od deset tjedana tijekom listopada, studenog i prosinca 2015. godine uglavnom u Pragu u Repulici Češkoj. UNDERWORLD je filmska franšiza koja je započela 2003. godine. Do danas su snimljena četiri filma koja su na svjetskim kino blagajnama zaradila skoro 500 milijuna dolara.

Foto: Press