fbpx

Online likovne radionice „Vrijeme za sebe“ 19. siječnja

Počinju likovne radionice pod voditeljstvom Krešimire Gojanović

Međunarodni centar za umjetnost kroz projekt MojaScena online i u 2023. godini pokreće online kreativnu edukaciju, u sklopu koje će se odvijati likovne radionice, pod nazivom ”Vrijeme za sebe”.

Online likovna radionica ”Vrijeme za sebe” namijenjena je početnicima, kao i iskusnijim ljubiteljima likovnog izražavanja, koji žele usavršiti svoje crtačko i slikarsko umijeće, upoznati različite pristupe i materijale, ali i kreativno-terapeutsku ulogu umjetnosti, obogatiti svoja likovna djela jezikom simbola i krenuti u stvaranje autentičnog osobnog izraza.

U deset večernjih termina četvrtkom polaznici će moći kreirati likove i priče, nove prostore samospoznaje, doživjeti crtež kao meditaciju, osloboditi svoje potencijale, sposobnost mašte i zamišljanja, i sve to u opuštenoj atmosferi zajedničkog stvaranja. Radionica će se svojim sadržajima usuglašavati sa željama i potrebama polaznika svih dobnih skupina.

Voditeljica radionice je mr. art Krešimira Gojanović, a potreban osnovni materijal su papiri za crtanje, olovke, tanki crni flomasteri, akvarel bojice s kistom – ostalo po vlastitom izboru.

Radionice će se održavati u deset večernjih termina četvrtkom, a studenti i seniori na njima će imati popust. Više o terminima i cijeni radionica može se saznati preko donje poveznice, preko koje se svi zainteresirani mogu i prijaviti.  

https://www.mojascena.org/service-page/vrijeme-za-sebe

Likovne radionice počinju u četvrtak, 19. siječnja 2023.

Visual: Press – HDLU Zagreb