fbpx

Dokumentarna serija Martin Clunes – Otoci Amerike

Martin Clunes – Otoci Amerike

Hrvatska radiotelevizija (HRT) od utorka, 3. studenog 2020. godine na Prvom programu (HRT-HTV1) u popodnevnom terminu od 15.00 sati počinje s prikazivanjem putopisne dokumentarne serije Martin Clunes – Otoci Amerike.

Martin Clunes

Martin Clunes, britanski glumac, Tv voditelj, redatelj i komičar, kreće na epsko putovanje. Želi otkriti kako izgleda život na otocima uz obale Sjedinjenih Američkih Država. Nakon snimanja uspješnih dokumentarnih serija o otocima Britanije i Australije, Clunes je postao fasciniran jedistvenim obilježjima otočnog života, što katkad podrazumijeva veliku udaljenost od ostatka svijeta.

Martin Clunes

Ovaj put prijeći će 16.000 kilometara, od zapada prema istoku SAD-a, od havajskih otoka sunca i vatre, preko aljaških otoka snijega i leda, do elitnih ljetovališta uz obalu Nove Engleske. Otkrit će nam drukčije lice Sjedinjenih Država, dalje od granica matičnoga kopna. Upoznat ćemo ljude koje je priroda suočila s ekstremnim izazovima.

Martin Clunes

Uz obale SAD-a postoji 18.000 otoka s registriranim imenima te još tisuće onih koji su premali da bi dobili ime. Svaki je otok poseban i krije jedinstvenu priču. Steći ćemo drukčiji uvid u ovu zemlju koja nam je naizgled tako dobro poznata.

Foto: Press