fbpx

(NE)Profesionalac: Sacha Baron Cohen ponovno šokira!

Komedija…

Nije preporučljiva za mlađe od 18!

Sacha Baron CohenSacha Baron Cohen posljednjih je dana ponovno u elementu. Njegova akcijska komedija (NE)PROFESIONALAC (Grimsby) ubrzano se približava početku kino distribucije pa je ovaj komičar poznat po ekstravagantnim i često nimalo ugodnim nastupima započeo s njezinom promocijom. Tako je prije dva dana gostovao u popularnoj emisiji ‘Jimmy Kimmel Show‘ gdje je samo za publiku u studiju prikazao scenu iz ovog nadolazećeg kino hita koja je bila toliko eksplicitna da nije smjela biti emitirana na televiziji.
Sacha Baron CohenNobby (Cohen) ima sve što čovjek iz Grimsbyja može poželjeti – devetero djece i djevojku koju voli više od ičega na svijetu. Nedostaje mu samo jedna stvar u životu: njegov mlađi brat Sebastian od kojega je još kao dijete razdvojen. Nakon 28 godina potrage, Nobby je napokon pronašao svog brata u Londonu – nesvjestan da je ovaj u međuvremenu postao tajni agent organizacije MI6. Nakon njihovog katastrofalnog prvog susreta tijekom kojeg Nobby slučajno uništi Sebastijanov život i uslijed čega se obojica nađu u bijegu, uskoro otkrivaju urotu kojom se želi uništiti svijet. Kako bi spasio čovječanstvo, ali i svog brata, Nobby kreće u globalnu misiju i u potpunosti se transformira iz potpunog idiota u sofisticiranog tajnog agenta.
Akcijsku komediju (NE)PROFESIONALAC režirao je Louis Leterrier našoj publici najpoznatiji po režiji hitova „Nevjerojatni Hulk“, „Sudar Titana“ i „Majstori iluzije“, a uz Sachu Barona Cohena u filmu se pojavljuju i Mark Strong, Rebel Wilson, Isla Fisher, Ian McShane i dobitnica prestižne nagrade Oscar Penelope Cruz.
Filmski hit (NE)PROFESIONALAC u domaća kina stiže 3. ožujka!

Foto: Press