fbpx

Vlatka Pokos: Sigurna sam da Houdek može osvojiti svijet

My friend…

Vlatka Pokos

Vlatka Pokos, Jacques HoudekVlatka Pokos dala je podršku Jacquesu Houdeku za nastup na finalnoj večeri na Euroviziji u Kijevu. Kaže da je ponosna na svog prijatelja i vjeruje u sjajan rezultat.
– Mom dragom prijatelju prije svega, a onda i izvanserijskom talentu, svjetskog ranga, želim svu sreću i uspjeh koji zaslužuje. Ne mogu opisati riječima koliko sam ponosna na njega. Sigurna sam da može osvojiti svijet – napisala je pjevačica i voditeljica Vlatka Pokos ispod fotografije koju je objavila na društvenoj mreži.
Našem predstavniku na Euroviziji mnogi prijatelji, kolege i suradnici čestitali su na ulasku u finale te jedva čekaju da danas nastupi i još jednom pokaže svijetu koliko je talentiran umjetnik i glazbenik. Houdek sa svojom pjesmom ‘My friend’ nastupa 13. po redu na finalnoj večeri.
A završna večer Eurovizije je na rasporedu danas, u subotu 13. svibnja. Prijenos će se izravno pratiti na Prvome programu Hrvatske televizije, Drugome programu Hrvatskoga radija i na mobilnim uređajima, tabletima i računalima s pomoću multimedijske usluge HRTi. Pod geslom Slavimo različitost procjenjuje se da će ovo najveće glazbeno natjecanje pratiti približno 200 milijuna ljudi diljem svijeta, a uživo se u kijevskoj areni očekuje više od jedanaest tisuća gledatelja. Omiljeno je natjecanje privuklo i velik broj sudionika pa će ove godine nastupiti predstavnici čak 42 države.

Foto: Vlatka Pokos društvena mreža, Marko Grubišić – arhiva