fbpx

Serija Nijanse plave s Jennifer Lopez na malim ekranima

Serije i filmovi…

Na Drugome programu HRT gledateljima se nudi više termina rezerviranih za emitiranje nagrađivanih serija i igranih filmova: Nijanse plave, Supruge astronauta, Preljub…

Nijanse plave, Jennifer LopezPonedjeljkom nakon emisije TV Bingo u 21.45 sati nova serija Nijanse plave donosi priču o samohranoj majci i snalažljivoj detektivki Harlee Santos koju glumi Jennifer Lopez. Detektivski tim iz Brooklyna, koji se često nađe izvan granica zakona kako bi zaštitio svoju postaju, predvodi karizmatični poručnik Matt Wozniak kojega utjelovljuje Ray Liotta. Tu uzbudljivu kriminalističku dramsku seriju hvale i publika i kritika, a nedavno je na dodjeli nagrada People’s Choice popularna Jennifer Lopez osvojila nagradu za najbolju glumicu u kategoriji televizijske kriminalističke serije.
Supruge astronautaUtorkom u 20.00 sati gledatelji mogu pratiti seriju Supruge astronauta. Utemeljena na knjizi Lily Koppel ta serija u deset nastavaka donosi priču o ženama koje su odigrale ključnu ulogu u nekim od najvažnijih događaja u američkoj povijesti. Kad su američki astronauti bili poslani na misije tijekom kojih su prkosili smrti, časopis je Life bilježio život njihovih obitelji dokumentirajući kako u drugome planu žive mlade supruge astronauta.
PreljubIstoga se dana nakon 22.00 sata na programu prikazuje druga sezona dramske serije Preljub. U toj seriji nagrađenoj Zlatnim globusom glavne uloge tumače za Zlatni globus nominirani Dominic West (Žica) i dobitnica Zlatnoga globusa Ruth Wilson (Luther) te za Emmy nominirana Maura Tierney (Hitna služba) i Joshua Jackson, nominiran za SAG-ovu nagradu (Na rubu).
Druga sezona serije od deset nastavaka ponire u emocionalne i psihološke posljedice preljuba koji je razorio dva braka te zločina zbog kojih se isti protagonisti ponovno nađu na okupu.
PripravnikDrugi program Hrvatske televizije srijedom oko 22.30 sati emitira britansku dokumentarnu seriju Pripravnik. Nakon američke inačice u kojoj se u glavnoj ulozi poslodavca našao Donald Trump, u britanskoj inačici glavnu riječ vodi sir Alan Sugar, multimilijunaš i osnivač tvrtka Amstrad i Viglen.
Četrnaest kandidata natječe se za posao pripravnika u poslovnome carstvu sir Alana Sugara. Tijekom dvanaest tjedana dobivaju zadatke koji iskušavaju granice izdržljivosti najpametnijih i najboljih mladih poslovnih ljudi u Velikoj Britaniji. Pobjednik će dobiti godišnju plaću od 100 000 funta te posao u jednoj od sir Alanovih tvrtka.
Četvrtkom u 21.00 sat Drugi program Hrvatske televizije (HRT – HTV 2) nudi Ciklus filmova nagrađenih Oscarima. U četvrtak 2. veljače na rasporedu je film Žena kojoj sam čitao. Radnja filma smještena je u vrijeme nakon Drugoga svjetskog rata, a prati zabranjenu ljubav tinejdžera i dvostruko starije žene. U glavnoj je ulozi Kate Winslet.
Nedjelja u 20.00 sati rezervirana je za Ciklus filmova s pet zvjezdica. Američko-australski film Opasno more na rasporedu je u nedjelju 5. veljače. U istome ciklusu slijede filmovi Pakleni toranj, Mahnitost i Vještice iz Eastwicka, a ožujak donosi još neke privlačne naslove.

Foto: Press