fbpx

Kulinarska zvijezda Lidia Bastianich u ‘Daminom gambitu’!

Celebrity…

U nedjelju, 15. lipnja u emisiji ‘Damin gambit‘ gostuje američka kulinarska zvijezda hrvatskog porijekla Lidia Bastianich. S urednicom i voditeljicom Elizabetom Gojan razgovarat će o tome kako je iz Istre, preko izbjegličkog kampa u Italiji, s 12 godina stigla u Ameriku.
Lidia BastianichDoznat ćete kako je još tijekom djetinjstva u Queensu, mijenjajući majku koja je radila u tvornici odijela, pripremala večeru za cijelu obitelj te se zaljubila u kuhanje. No, niti tada, ali niti kada se udala za ugostitelja Felicea ‘Felixa’ Bastianicha, nije ni slutila da će postati slavna kuharica.
Danas je Lidia Bastianich kulinarski ‘celebrity’ i ugledna poslovna žena. Vlasnica je šest restorana, voditeljica i veteranka vlastitog kulinarskog TV showa ‘Lidia’s Italy’, koji je postigao velik uspjeh te za koji je prošle godine dobila nagradu Emmy, kolumnistica i autorica knjiga o talijanskoj kuhinji.
Ekskluzivno u New Yorku, u ‘Daminom gambitu’ Lidia Bastianich govorit će i o svojoj obitelji bez koje ne bi uspjela i s kojom nastavlja razvijati kulinarski imperij Bastianich.
‘Damin gambit’ s Lidiom Bastianich gledajte 15. lipnja na Prvom programu HTV-a u 21 sat i 40 minuta.

Foto: Press