fbpx

Survivor – Jeste li spremni za večerašnju napetu epizodu?

Podsjetite se nedavnih događaja iz Survivora prije večerašnje epizode

Denis dospio na ‘crnu listu’ mnogih kandidata

Nakon plemenskog vijeća na kojem je dobio jedan glas, Denis je oko sebe počeo okupljati svoje ljude. Među njima nisu Anđela i Filip u koje je upirao prstom govoreći im da pričaju protiv njega.

– Shvatila sam da nakon plemenskog vijeća Denis ne želi riješiti stvari. Po meni je vrijeđanje kad nekome kažeš da je ljigav i odvratan – smatra Anđela, a Denis stoji iza onoga što je rekao – Nisam više mogao gledati sa strane – zaključio je Denis.

Denis je svojim potezom dospio na crnu listu mnogih kandidata.

– On je jako egoistična i sebična osoba. To je moje mišljenje – priznao je Filip.

Marina smatra da će sada, nakon što je Amer ispao, Leo tražiti da postane vođa plavog tima. Ni crveno pleme ne može prestati razmišljati o zbivanjima na plemenskom vijeću.

– Očigledno je da cijelo pleme krvari. Nadam se da nam se to neće dogoditi – kaže Lazar, -Sav su prljavi veš iznijeli – dodaje Draga o svemu što je plavo pleme reklo na plemenskom vijeću.

– Osjetio sam nepoštovanje prema Ameru. Nije dobio podršku više je dobio nabacivanje, oštre komentare i usporedbe. Bilo mi je teško pa sam pukao. Napravio sam ono što bih napravio i da nisam u Survivoru, branio sam nekoga tko mi je drag – rekao je Denis.

Na to mu je Antonia uzvratila da se tim gradi i da svi imaju isti cilj, a to je da pobjede crveno pleme u svakom timskom i individualnom poligonu.

Je li plavom timu uspio ritual čaranja?

Pred kandidatima Survivora su novi dan i novo napeto natjecanje, ali ulog je sada mnogo veći nego prethodnih dana. Jedan od timova izgubit će još jednog igrača. Tko će to biti otkrit će duel, no da bi do njega uopće došlo, plemena moraju odigrati igre za plemenski imunitet.

U plavom plemenu dan je započeo laganim temama o češljanju kose i održavanju osobne higijene u nezahvalnim uvjetima. Osim toga, Filip, Sanja i Marina na plaži su izveli mali ritual čaranja prilikom čega su pokušali odraditi čaroliju kako bi si priskrbili totem plemenskog imuniteta do kraja igre.

Za to vrijeme crveni tim bavio se temama kako, nakon niza poraza, pobijediti u sljedećem natjecanju.

– Najviše negativne energije koja se plasira u pleme dolazi od Luke. Razumijem da je tužan zbog poraza, ali to neka zadrži za sebe – stiče Marko koji unatoč svemu pokušava održati dobro raspoloženje među članovima svog tima.

Luka se nikako ne slaže s njim, te smatra da je to gluma i podilaženje drugima. Lukini se stavovi ne sviđaju ni Dragi.

– Najviše me iznervirao Luka, vidim da je ograničenog razmišljanja, ne može uvažiti tuđe mišljenje. On je kao konj, ne vidi dalje od svoje njuške – kaže Draga.

U igri za plemenski imunitet zaigrat će igru snage. Pobjednički tim osvojit će plemenski imunitet, a gubitnici će nakon sudjelovanja u izazovu za osobni imunitet, u kojemu se samo jedan kandidat može spasiti od potencijalne eliminacije, glasovati za najslabiju kariku među njima.

Tko će osvojiti plemenski imunitet? Doznajte večeras na Survivoru!

Jutro nakon nominacija na plemenskom vijeću, Luka, Nataša i Marija sumnjaju da je Lukinu nominaciju potaknula Draga.

– Ne osjećam bijes ili neku sličnu emociju. Osjećam razočaranje i mislim da se zanemarilo koliko sam napravio u kampu – kaže Luka.

Kalu je kritizirao Mariju kazavši da je njega i Nikolinu pokušala pridobiti u Lukin klan, a da toj skupini uopće nije stalo do njega.

– To su pokazali kad su mi dali glas – istaknuo je Kalu.

Na pitanje s kim bi se radije našao u duelu – s nekim iz plavog ili crvenog tima, Luka se prisjetio da bi mu suparnik mogao biti netko tko mu je iz plavog tima jako drag, što ga je natjeralo na suze.

– Bojim se da bih odustao u tom trenutku – otkrio je Luka, a koji je kandidat iz plavog plemena potaknuo njegove emocije doznat ćemo večeras.

U plavom timu Leo je prikupio simpatije članova plemena jer rado obavlja sve poslove, od pranja suđa do lovljenja ribe. No, mirno jutro prekinula je nesreća koju je doživio Denis. O čemu se radi te tko će pobijediti u sljedećem natjecanju za plemenski imunitet, ne propustite pogledati u novoj epizodi Survivora na Novoj TV.

Foto: Press – NOVA TV