fbpx

Sergej Ćetković: Ponesite samo dobro raspoloženje i puno ljubavi

Zagreb…

Kantautor i pjevač Sergej Ćetković na Valentinovo će osim u Zagrebu, dan kasnije nastupiti i u splitskoj Spaladium Areni

– Želim se zahvaliti na potpori i povjerenju. Dat ću sve od sebe da publika uživa u mojim koncertima. Ponesite samo dobro raspoloženje i puno ljubavi kako bi se zajedno dobro proveli. Hvala, Zagrebe – zahvalio se Sergej Ćetković fanovima, koji će 14. veljače doći u Arenu.

Sergej Ćetković

Jedan od najomiljenijih kantautora i pjevača u regiji, dan kasnije nastupit će i u splitskoj Spaladium Areni, a koncerti u najvećim hrvatskim dvoranama logičan su nastavak jer je do sada nekoliko puta rasprodao dvoranu Lisinski dok je lani imao uspješnu turneju Jadranom.

Sergej Ćetković

S njim će u Hrvatsku doći i obitelj – supruga Kristina te kćeri Mila i Lola, a te tri žene, kako često ističe, najvažnije su mu osobe u životu jer su zaslužne za njegov uspjeh na poslovnom i privatnom planu.
Sergeju su ovo prvi nastupi u Arenama, a glazbenik i kantautor, koji je na sceni već 20 godina, oduševit će vas karizmom, skromnošću ali i emotivnim izvedbama zato su ovi koncerti idealna prilika da se uvjerite zašto je jedan od najtraženijih glazbenika u regiji.
Zagrebački koncert je rasprodan no ulaznice za nastup u Splitu 15. veljače u Spaladium Areni možete kupiti u sustavu i na svim prodajnim mjestima Eventima.

Foto: Scena.hr