fbpx

Stado: Redateljski prvijenac legendarnog glumca Nikole Koje

Komedija…

StadoU siječnju u kino dvorane u Hrvatskoj stiže komedija Stado. Film Stado redateljski je prvijenac kultnog glumca Nikole Koje koji je svojim fantastičnim ulogama dobio epitet jednog od najboljih glumaca današnjice. Kultni glumac po prvi puta se okušao i kao redatelj satirične komedije Stado koja već ruši rekorde gledanosti. Glumačka ekipa koju na čelu s Nikolom Kojom čine i Zoran Cvijanović, Vesna Trivalić, Nataša Ninković i StadoVojin Ćetković pozdravit će hrvatsku publiku premijerno u Zagrebu u siječnju 2017. godine.
A na krovu zgrade na zagrebačkoj Savici pod redateljskom palicom Darka Drinovca snimljen je spot za pjesmu ‘Ljubav za tebe‘. Riječ je o odjavnoj špici filma ‘Stado’. A Kojo je poželio da tu pjesmu, koju je napisao Dejan Pejović, otpjeva upravo Nina Badrić.
– Pjesma je pisana baš za nju. Ninu sam odabrao jer ima najljepši glas u regiji, ali i glumačkoga dara – rekao je Nikola Kojo.
Nina Badrić, Nikola KojoGlavni junaci komedije STADO su Kolja i Cveja, dvojica entuzijasta koji će pokušati pronaći financijska sreds­tva kako bi snimili pilot epizodu za svoju novu televizijsku seriju. Naravno, kao što to obično biva na filmu (ali i u stvarnom životu) njihov put do mogućeg uspjeha nikako neće biti posut ružama, pa će tako Kolja i Cveja biti prisiljeni napraviti puno neželjenih kompromisa kako bi ostvarili svoju ideju. Njih dvojica će se, u želji da napra­ve veliko umjetničko djelo, suočiti s ogromnim preprekama te u jednom trenutku biti prisiljeni i sklopiti pakt s „vragom“, a sve kako bi ostvarili osobni i financijski uspjeh…
Fantastična glumačka ekipa koju predvode Nikola Kojo, Zoran Cvijanović, Vesna Trivalić, Nataša Ninković, Branislav Trifunović, Vojin Ćetković, Petar Strugar i mnogi drugi!

Foto: Press