fbpx

Slavko Sobin: Publika je zadovoljna ili bolje laže od političara

Zagreb…

Slavko Sobin

Slavko Sobin– Jako sam se veselio zagrebačkoj premijeri i mogu reći da sam zadovoljan kako je prošla. Publika je također zadovoljna ili bolje laže od političara – našalio se Slavko Sobin nakon predstave te dodao kako se veseli novim izvedbama.
Kazališni, televizijski i filmski glumac, talentirani splićanin Slavko Sobin oduševio je i do suza nasmijao zagrebačku publiku na premijernoj izvedbi monodrame Političar. U prepunoj dvorani Zagrebačkog kazališta lutaka Slavko je ‘uskakao’ u čak pet različitih uloga, starog političkog lisca, abicioznu direktoricu banke, seljačinu, mladog revolucionara te ginekologa.
Urebesnu komediju u kojoj Slavko vodi beskrupuloznu kampanju, u kojoj je ogolio hrvatske političare nisu propustili Danijela Martinović, Damir Kedžo, Ana Maras Harmander, Lana Jurčević, Igor Barberić, Bojan Jambrošić, Robert Bošković te brojni drugi.
Slavko SobinAutor ove urnebesne komedije je Ladislav Prežigalo, dok je dramaturg i režiser Igor Weidlich. Iza ove predstave koja namjerava obići cijelu Hrvatsku stoji B GLAD Produkcija, koja je Hrvatsku kulturnu scenu već digla na noge spektaklima Footloose, Crna kuća – mjuzikl u boji, Loptice i najnoviji hit mjuzikl Pacijenti koji su čak devet puta napunili veliku dvoranu Lisinski.
– Autorski tim je napravio sjajan posao, a posebno bih pohvalio Slavka koji je svojom izvedbom još jednom dokazao da pripada u sam vrh hrvatskog glumišta. Publika je doista uživala, bilo je smijeha do suza, čime je svrha predstave ispunjena – izjavio je producent Tadija Kolovrat.
Nakon zagrebačke premijere, predstava Političar svoju će izvedbu doživjeti 28. travnja u Pazinu, 15. svibnja u Zagrebu u Zagrebačkom kazalištu lutaka te 17. svibnja u Samoboru. Svoje mjesto u publici za zagrebačku izvedbu možete osigurati po cijeni od 60 kuna putem sustava ulaznice.hr i na svim prodajnim mjestima Tisak medie, Kompasa, Atlasa, Dancing Bear-a i Croatia Records-a.

Foto: Press