fbpx

Video: Dražen Zečić kao čistač bazena

Dražen Zečić u ulozi nespretnog čistača bazena

– Dodijelio sam si ulogu čistača bazena koji na sve moguće načine želi šarmirati žene, ali ne shvaća da je njegovo vrijeme prošlo i da ih svojim ponašanjem zapravo odbija. U tim situacijama on nije naporan, već poprilično nespretan, a na kraju ipak dolazi do zaključka da mu je pametnije odustati od svog nauma – objasnio je Dražen Zečić.

Dražen Zečić

Ukoliko ste jedan od onih koje su nasmijali videospotovi “Zima, zima, led” ili “…Ja sa vinom nastavio” Dražena Zečića oduševit će vas i njegov najnoviji spot za pjesmu “Ako život opet priliku mi da”. Jedan od naših najpopularnijih pjevača zabavne glazbe odlično se snalazi ispred kamera, a nerijetko je upravo on taj koji daje ideju i piše scenarij za svoje spotove.

Dražen Zečić

Pjesmu “Ako život opet priliku mi da” Dražen Zečić napisao je za ovogodišnji 61. Splitski festival na kojem je 1993. godine pobijedio s pjesmom “Govore mi mnogi ljudi”, a upravo je ta pobjeda označila početak njegove pjevačke karijere. Danas je Dražen jedan od najprodavanijih i najpopularnijih pjevača zabavne glazbe koji je za svoje pjesme dobio brojna priznanja, a njegovi studijski albumi prodani su u dijamantnim, platinastim i zlatnim nakladama.

Ako život opet priliku mi da” novi je sigurni hit Dražena Zečića, a duhoviti videospot, bazen i lijepe žene dobitna su ljetna kombinacija.

Foto: Press
Video: