fbpx

Slavko Sobin: Ja se kandidiram, a vi plaćate!

Komedija…

Siguran sam da ćete dati glas za moj bolji život, kaže Slavko Sobin

Slavko Sobin

Slavko Sobin– Narod političare treba slušati, a za to im moramo nešto i obećati. A ja radnicima obećajem dvostruko veće plaće, bebama poticaje za pelene i gaće, penzićima besplatnu kavu, a mladima besplatnu travu. Pelješki most, ako treba, gradit ćemo do Afrike. Naš narod voli obećanja i zato sam siguran u svoju pobjedu na izborima – kaže Slavko Sobin.
Bliže se izbori, a ove godine na njih izlazi Slavko Sobin, najkorumpiraniji i najkarizmatičniji kandidat kojeg je Hrvatska do sada vidjela. Urnebesna komedija Političar, u kojoj poznati glumac Slavko Sobin uskače u pet uloga. Premijeru će imati 3. travnja 2017. godine u 20.00 sati u Zagrebačkom kazalištu lutaka. Apsolutno uvjeren u svoju pobjedu na izborima, glasačkoj mašineriji poručuje Sobin:
– Ja se kandidiram, a vi plaćate. Siguran sam da ćete dati glas za moj bolji život!
Slavko SobinAutor ove urnebesne komedije je Ladislav Prežigalo, dok je Igor Weidlich u dramaturgiji i režiji. Iza ove predstave, koja namjerava obići cijelu Hrvatsku, stoji dobro poznata B GLAD Produkcija, koja je zemlju već digla na noge spektaklima Footloose, Crna kuća – mjuzikl u boji, Loptice i Pacijenti koji su čak osam puta napunili veliku dvoranu Lisinski.
Jedan mračni kut restorana, jedna politička misija i pet urnebesnih likova. Seljačina, mladi revolucionar, ginekolog koji želi zaštititi neke svoje mutne poslove, stari politički lisac koji mijenja stranke kao kapute i ambiciozna direktorica jedne banke. Svi oni žele vlast i svi oni žele zbrinuti sebe. A sve ih utjelovljuje jedan glumac – Slavko Sobin.
Komedija koja ogoljava hrvatske političare već je pretpremijerno odigrana u Crikvenici i na Krku, uz duge aplauze prepunih dvorana. Za svečanu zagrebačku premijernu izvedbu Političara u prodaji je samo ograničen broj ulaznica, a svoje mjesto u publici možete osigurati online i na svim prodajnim mjestima putem sustava Ulaznice.hr.

Foto: Press