fbpx

Božićno jutro i Petar Dragojević!

Zadar…

Petar DragojevićPetar Dragojević je u blagdanskoj noći nastupio u prepunom klubu u Zadru. Oduševljena publika je sa svojim omiljenim pjevačem zapjevala pjesme poput ‘Otvoren prozor‘, ‘Suza‘, ‘Ovih dana‘, ‘Rič po rič‘, ‘Sve si mi uzela‘, ‘Bez tebe sam ništa‘ i mnoge druge hitove. Petar je nastup započeo u jedan sat iza ponoći, a nastup je trajao sve do ranih jutarnjih sati. Nakon koncerta pjevač je odmah otišao u Split gdje je sa suprugom i troje djece dočekao božićno jutro.
Petar DragojevićU nedavnom ekskluzivnom razgovoru za portal Scena.hr Petar je najavio i veliki zaokret u karijeri te novi spot za pjesmu ‘Potpisujem’.
– Pjesma govori o tome kako je teško pronaći pravu ženu, prolazi pored tebe i jednostavno ju ne vidiš od svih tih žena, a prava prođe i gotovo je, vlak je prošao. Mislim da će se pjesma svidjeti ljudima jer će se mnogi pronaći u njoj – rekao je Petar za portal Scena.hr.
Petar će nastupiti i na dočeku 2015. godine na jedinstvenoj svjetskoj pozornici – Stradunu, a ugođaj i atmosferu manifestacije uživo će prenositi više televizijskih kuća. Tako će brojni posjetitelji Dubrovnika najluđu noć u godini provesti i uz mladog splitskog glazbenika.

Foto: Press