Jan Kerekeš: U snimanju akcijskih scena pomažu nam kokoši, koze i svinjice
Piše: redakcija On 4 ruj., 2016 At 07:01 PM | Categorized As Film, Kultura | With 0 Comments

Zanimljivosti Zlatnih dvora…

Petra je oduševljena jer je na snimanju okružena životinjama. Jan se prisjetio kako su s autom sletjeli u jarak usred šume te otkrio koja glumica najbolje hoda u štiklama po polju

Petra Dugandžić je zahvalna što je dio ekipe nove serije Nove TV ‘Zlatni dvori‘.
Petra Dugandžić– Kad mi alarm za buđenje zazvoni u šest sati ujutro, budim se s lakoćom jer me veseli svaki novi radni dan. Ovaj projekt je donio nešto sasvim neuobičajeno. Opuštenu atmosferu na setu i uvijek puno smijeha – ističe glumica za portal Scena.hr. Petra je na snimanju okružena životinjama i u tome uživa.
– Imali smo tri  psa i mačku koji su živjeli zajedno u kući, pa kravu s malim teletom i konje. U pauzama nikad ne znam koga bi prije hranila ili mazila – kazala je Petra. Jan Kerekeš također kaže da mu je ovo dosad najugodnije snimanje.

“Petra Kraljev najbolje hoda u štiklama po polju”
– Atmosfera na setu je odlična. Mislim da se puno stvari treba poklopiti da to zajedništvo bude toliko kvalitetno, a upravo to se dogodilo na setu ‘Zlatnih dvora’ – rekao je glumac. Jan nam je otkrio i najzanimljiviji trenutak na snimanju serije.
Jan Kerekeš–  Bilo mi je uzbudljivo kad smo s autom sletjeli u jarak usred šume pri brzini od 60 km/h. To ćete vidjeti  u prvoj epizodi, udarili smo u drvo. No prvi pokušaj je završio u jarku – prisjetio se Jan. Glumac kaže da glumačkoj ekipi u snimanju akcijskih scena pomažu i kokoši, koze, svinjice, pa čak i mali Bambi. Dodaje da su se svi odlično snašli u seoskom ambijentu.
– Naravno tu je i nezaobilazno gnojivo koje isto tako ima svoje čari. Čari koje je osjećaju i kad dođemo doma nakon snimanja – naglasio je Jan te otkrio tko od glumačke ekipe ima najviše seoskog iskustva.
– Ja mislim da Petra Kraljev. Naime, Petra najbolje hoda u štiklama po polju – rekao je Jan za portal Scena.hr.

Foto: Press

comment closed