fbpx

Klapa Intrade: Uživajte, veselite se i pivajte s nama

Nakon Makarske, Solina i Međugorja Tomislav Bralić i klapa Intrade su rasprodali i jučerašnji koncert u Opatiji na Ljetnoj pozornici

Vrhunska atmosfera i vječni hitovi Tomislava Bralića i klape Intrade sinoć su ispunili Ljetnu pozornicu u Opatiji, a u koncertu je uživao i premijer Andrej Plenković.

Klapa

– Uživajte, veselite se i pivajte s nama. Po svom guštu ćemo navigavat’ kroz ovaj koncert – rekao je Tomislav Bralić i pozdravio okupljenu publiku u lijepom ambijentu opatijske Ljetne pozornice.

Kiša je prijetila ali nije uspjela pokvariti večer u kojoj su Tomislav i klapa uspjeli otjerati kišne oblake i ispuniti je pjesmom, baš kako su to učinili i prije godinu dana kada su u lipnju nastupili u Opatiji nakon lockdowna.

Ovo je klapin četvrti nastup na Ljetnoj pozornici koji je danima unaprijed rasprodan te polako postaju tradicionalni.

Njihova pjesma je ponovo osvojila Opatiju i sve goste koji su pristigli na koncert kojim je klapa proslavila 35 godina kontinuiranog rada. Prekrasan koncertni ambijent inspirirao je klapu i publiku koja ni nakon dva sata koncerta nije puštala klapu s pozornice jer su opet osjetili čaroliju živih nastupa.

Koncert se održao u skladu s epidemiološkim pravilima i za njega nije bila potrebna COVID-potvrda, posjetiteljima se na ulazu mjerila temperatura i dezinficirale ruke.

Klapa je ovo ljetno napravila odličan potez i odlučila održati koncerte na najljepšim otvorenim koncertnim prostorima. Od novo obnovljene tvrđave Gradina u Solinu koja je odmah osvojila publiku, Ljetne pozornice u Makarskoj, amfiteatru Herceg etno sela u Međugorju i sada Ljetnoj pozornici u Opatija, a svi koncerti bili su danima rasnije rasprodani što je klapi najljepši poklon.

Klapu još 3.9. čeka koncert na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku koji će biti uskoro rasprodan.

Klapa je početkom srpnja nastupila na Splitskom festivalu gdje je predstavila novu pjesmu “Kada jednom odem” s kojom su osvojili 3. nagradu publike, brončanog galeba.

Foto: Press