fbpx

Miroslav Rus: ITD band nikad nije prestajao postojati!

Legendarna grupa…

– Za mene ITD band nikad nije prestao postojati. To je priča koju nikad nisam ispričao do kraja. Razdvojili smo se jer je Brane otišao u Stockholm, gdje se oženio. Iako smo se kleli da to neće utjecati na band, otišli smo svako na svoju stranu. No sreli smo se u istom gradu i evo nas ponovno – rekao je Miroslav Rus.
Miroslav RusLegendarni ITD band, nakon 15 godina ponovno se našao u studiju. Originalni pjevač  Branislav Bekić i autor Miroslav Rus snimili su novu pjesmu ‘Kao ja‘, koju su premijerno predstavili na Narodnom radiju.
– Nakon mog rada s Tošom Proeskim, falio mi je onaj osjećaj kad osjetiš pjevača za kojeg znaš da će pjesmu izvesti drugačije i originalnije. U studiju smo se osjećali kao da smo nastavili tamo gdje smo stali, ali da su u međuvremenu snimani albumi koji nisu nikada objavljivani – dodao je Miroslav Rus, otkrivši da se radi čitav album, a još jedna nova pjesma čeka jesen i spremna je za emitiranje.
– Okosnica ITD banda uvijek su bili Branetov vokal i moje pjesme. Kroz ITD je prošlo 37 odličnih glazbenika i možemo sastaviti band za nekoliko dana, budući da sam sa svim tim ljudima i dalje u odličnim odnosima. Nikad nisam rušio mostove iza sebe – zaključio je Miroslav Rus.

Foto: Press
Poslušajte: [vsw id=”g-aC5j-btt8″ <a rel=”nofollow” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no” a>]