Katarina Baban i Matko Knešaurek: Uživamo u seoskom ambijentu!
By Gordana Malašić Lazić On 3 ruj., 2016 At 08:12 PM | Categorized As Film, Kultura | With 0 Comments

Za portal Scena.hr…

Ekskluzivno o snimanju serije ‘Zlatni dvori’

Katarina BabanKatarina Baban obožava konje, pa je brzo prigrlila lik Ane, seoske djevojke koja na slavonskom gazdinstvu brine o konjima. Glumica uživa u ambijentu snimanja nove serije Nove TV ‘Zlatni dvori‘.
– Lijepo je za promjenu malo pobjeći iz grada i vidjeti kako život funkcionira na selu. Sve lokacije na kojima snimamo su divne i uistinu sliče na moju Slavoniju koja je topla, gostoljubiva i prošarana najljepšim bojama – ističe Katarina za portal Scena.hr. Glumica kaže da je ovladala vještinama koje su potrebne za život na selu.
– Na jednom setu imamo djevojku Silviju koja se brine o konjima i imanju i pomaže nam svojim iskustvom. U štali oko konja ima puno posla. Jahala sam i prije serije, tako da sam se s konjima upoznala prije nekoliko godina. No sada ih imam priliku bolje upoznati jer sam svaki dan u njihovu društvu. Konji donose mir i spokoj – kazala je lijepa glumica. Dodaje kako se u blizini konja uvijek smiri te smatra da nema toplije, plemenitije i inteligentnije životinje.

Katarina Baban i Matko Knešaurek

Matko KnešaurekMatko Knešaurek u seriji igra pomalo neodgovornog, ali dobronamjernog bogataša Petra. I Matko se odlično snašao na selu.
– U djetinjstvu sam često išao na selo rodbini i družio se sa životinjama. Mir, priroda, uživanje – rekao je glumac. Matko nam je otkrio i najveći izazov sa snimanja serije.
– Apsolutno snimanje scene požara u prvoj epizodi s kolegicom Baban. Uzbudljivo do krajnjih granica – prisjetio se Matko. U seriji igraju još Milan Štrljić, Jan Kerekeš, Matko Knešaurek, Ecija Ojdanić, Helena Buljan, Marko Torjanac, Duško Valentić, Robert Kurbaša, Dijana Vidušin, Hrvoje Barišić, Petra Dugandžić, Darko Milas i Mladen Kovačić. A tko ima najviše seoskog iskustva od sjajne glumačke postave te još neke detalje i zanimljivosti sa snimanja nove serije ‘Zlatni dvori‘ pročitajte sutra na portalu Scena.hr.

Foto: Press

comment closed