Jelena Rozga: Ne pijem, ne pušim
Piše: redakcija On 12 tra., 2017 At 10:03 AM | Categorized As Glazba, Kultura | With 0 Comments

Moderna žena….

Jelena Rozga

Jelena Rozga– Ne pijem, ne pušim je jedna od onih pjesama koja oboja sivilo u najljepše boje, ima toliko zaraznu, pozitivnu melodiju i tekst da sam sigurna da ćete je kao i ja imati na repeatu. Spot je posveta jednom od mojih najdražih spotova „Addicted to love” Roberta Palmera, koji je ostavio veliki pečat u mom djetinjstvu. Ima nešto magično, privlačno u tom spotu i htjela sam ujediniti takvu emociju s pozitivnom energijom kojom odiše ova pjesma, nadam se da smo u tome i uspjeli – rekla je Jelena Rozga o pjesmi ‘Ne pijem, ne pušim’.
U utorak je na svojoj službenoj Facebook stranici Jelena Rozga predstavila videospot za pjesmu ‘Ne pijem, ne pušim’ – četvrti Jelena Rozgavideospot s albuma ‘Moderna žena’.
– Moderna žena je jaka žena, žena koja je samosvjesna, za koju ne postoje prepreke. Kad joj je najteže, ona digne glavu visoko i ide naprijed – rekla je nedavno za portal Scena.hr Rozga o albumu Moderna žena.
– Sretna sam i zahvaljujem se svima koji su kupili ovaj album. Nisam izlazila s albumom od 2010. godine. Ovo je jedna lijepa priča s kojom smo izašli zbog mojih obožavatelja, koji ovo čekaju stvarno jako dugo – naglasila je lijepa pjevačica. Rozga je krajem siječnja imala promociju novog albuma ‘Moderna žena’ u Zagrebu. Na albumu se nalaze neki od njezinih najvećih hitova te nove pjesme. Glazbeni producent je Tonči Huljić, a suradnici albuma su Vjekoslava Huljić, Boris Đurđević, Dušan Bačić, Remi Kazinoti, Pero Kozomara i Saša Lazić.

Foto: Press

comment closed