fbpx

Balerina Eva Karpilovskaya: Radujem se odmoru u Italiji!

Ljeto na Sceni…

Eva Karpilovskaya– Prošlo ljeto smo bili u Rimu. Odmor u Italiji na mene je ostavio duboki dojam, pa ove godine želim još više istražiti tu zemlju – kazala je balerina HNK Split za portal Scena.hr. Eva Karpilovskaya tako će i ovaj godišnji odmor provesti s dečkom u Italiji. Lijepa Eva nam je otkrila destinaciju s godišnjeg odmora koja joj je ostala u lijepom sjećanju.
– Ima jedan grad u zapadnoj Ukrajini, a to je Eva Karpilovskayapredivan Lviv. Ima kreativne kafiće i restorane, ukusnu kavu, različite festivale…. Grad je pokupio tradicije europske kulture. Lviv se isplati posjetiti – objasnila je Eva. Balerini se u Hrvatskoj najviše sviđa plaža Zlatni rat na Braču. Eva se iz Ukrajine u Hrvatsku doselila prije pet godina. Zavoljela je život u Hrvatskoj te ističe da je izuzetno zadovoljna angažmanom u HNK Split.
– Veselim se što sam dio ansambla HNK Split. Drago mi je da imam svoj prostor za stvaranje nečeg posebnog, a što je vrlo važno za svakog umjetnika. Vrlo sam zahvalna što imam ljude oko sebe, koji mi uvijek pružaju podršku te vjeruju u mene – rekla je u nedavnom razgovoru za portal Scena.hr.

Foto: Eva Karpilovskaya priv. album