Renata Sabljak, Đani Stipaničev i Mila Elegović rasplakali i nasmijali publiku
By Gordana Malašić Lazić On 24 ruj., 2017 At 12:28 PM | Categorized As Kazalište, Kultura | With 0 Comments

Mamma Mia…

Fantastično je igrati. Svaka predstava je kao da si na rock koncertu. Ponosna sam što dobivamo i novu publiku, kazala je lijepa i simpatična Mila Elegović za portal Scena.hr

Mamma Mia

Mamma Mia, Mila ElegovićNovu sezonu kazališta ‘Komedija‘ otvorila je svečanom 150. izvedbom mjuzikla Mamma Mia. U tu čast, na pozornici je bio najjači glumački sastav. Kao i uvijek, Renata Sabljak bila je na visokoj razini, a svojom emotivnom izvedbom u jednom trenutku rasplakala je publiku. Dirljivom izvedbom Renata je raznježila i jednog od najvećih vokala u Hrvatskoj – Jacquesa Houdeka. Sjajnim vokalom publiku je ponovno oduševio Đani Stipaničev, a Mila Elegović odličnom glumom nasmijala je publiku. Njezin lik voli novac, zabavu i mlade dečke.
– Fantastično je igrati, ali iza scene nam je veliki adrenalin. Svaka predstava je kao da si na rock koncertu. Često kažem da sam u svojoj karijeri samo ovo napravila, bilo bi dovoljno jer toliko te to ispuni. Ponosna sam i sretna što dobivamo i novu publiku – rekla je vedra i simpatična Mila Elegović za portal Scena.hr.

Mamma Mia

Mjuzikl Mamma Mia nastao u koprodukciji Kazališta Komedija i slovenskog Prospota, a temelji se na glazbenoj ostavštini grupe ABBA.

Đani Stipaničev, Mila Elegović

Ova je izvedba mjuzikla Mamma Mia! bila ujedno i otvaranje prve kazališne sezone u mandatu novog ravnatelja Krešimira Batinića.

Jacques Houdek, Renata Sabljak

Foto: Scena.hr
Fotogalerija: 

comment closed