Glumci serije Zlatni dvori – odmor od Amerike do Budve!
By redakcija On 1 kol., 2016 At 03:06 PM | Categorized As LifeStyle, Moda, Naslovnica, Reportaže, Vijesti | With 0 Comments

Ljeto na Sceni…

Zlatni dvoriGlumci i produkcija nove dramske serije ‘Zlatni dvori‘, koja od ove jeseni započinje s emitiranjem na Novoj TV, od ovog su tjedna na ljetnoj pauzi od snimanja. Donosimo kako će glumačka ekipa serije iskoristiti godišnji odmor.
Glumac Matko Knešaurek odmor će provesti, kako kaže, u kvalitetnom druženju sa suprugom i malenom kćerkicom. Prvo će posjetiti Biograd, a godišnji će završiti u obiteljskoj kući na Hvaru.
– Samo nas troje, dobra hrana i mir za dušu – kaže Matko koji s nestrpljenjem čeka da se s obitelji opusti uz more. Njegova partnerica u seriji, Katarina Baban, napominje kako će je biti na sve strane. Prva destinacija je Budva koju će posjetiti s dečkom, potom slijedi Pula, a za kraj čuva Ecija Ojdanićodlazak u svoj Tribunj. Glumica Ecija Ojdanić već je odavno  isplanirala svoj godišnji:
– Imat ćemo jednu turneju po dalmatinskoj obali, prvo tjedan dana uživanja na Visu, pa ćemo zatim posjetiti obiteljsku vikendicu u Zadru, a posjetit ćemo još Split i Brač – otkrila je lijepa Ecija.  Za Jana Kerekeša godišnji će biti poprilično radan. Odmah nakon snimanja serije ‘Zlatni dvori’, Jana očekuje kazališna turneja s Kerekesh teatrom i američka turneja s bendom Cold Snap.
– Možda se ipak i pronađe jedan ljubavno-morski vikend – nada se Jan. Petra Dugandžić odmarat će se u Rovinju.
– Bit će to red bicikla, red plaže, mediteranska hrana, muž, pas i ja i rano lijeganje u krevet. Ovo će biti pravo punjenje baterija za nadolazeću radnu jesen – ističe Lujo KuncevicPetra. Njezina imenjakinja, Petra Kraljev, svoj godišnji će započeti posjetom obitelji u Splitu, a nakon toga ju čekaju nezaboravni tulumi.
– Nakon Splita otisnut ću se s društvom na Hvar i nadam se malo i na Krk. Nisam pobornik pasivnih odmora, više volim super tulume s društvom – naglasila je Petra. Dobru zabavu s društvom voli i mladi atraktivni glumac Lujo Kunčević koji će s ekipom otputovati u Dubrovnik.

Foto: Press

comment closed