fbpx

Helena, Katarina, Petra i Ecija na setu proslavile rođendan

Rođendansko raspoloženje…

Helena Buljan, Katarina Baban, Petra Dugandžić i Ecija Ojdanić na setu serije radnog naziva ‘Zlatni dvori’ proslavile rođendan s kolegama

Helena Buljan, Katarina Baban, Petra Dugandžić– Što se tiče mog rođendana, ja imam dosta visoke godine, pa mi je onda baš posebno drago što rođendan slavim radno – izjavila je glumica Helena Buljan.
Snimanje nove serije Nove TV radnog naziva ‘Zlatni dvori’ koja će svojom uzbudljivom pričom, intrigantnim zapletima i novom glumačkom postavom zasigurno plijeniti pozornost gledatelja od ove jeseni u punom je jeku, no na setu se ipak našlo vremena i za slavlje. Povod tome bila je mala rođendanska proslava jer čak četiri glavne glumice ovih su dana imale svoje rođendane. Glumice Katarina Baban, Ecija Ojdanić, Petra Dugandžić i Helena Buljan svoj rođendan su proslavile u ugodnoj radnoj atmosferi i poželjele su si, između ostalog, ugodnu i zabavnu suradnju tijekom snimanja serije koje je nedavno započelo.
Petra i KatarinaIznenađenje na radnom mjestu oduševilo je i glumicu Katarinu Baban koja je prokomentirala:
– Jako lijepo, moram priznat da je bilo jako lijepo iznenađenje. Svi smo se dosta razveselili. Cvijeće je prekasno, torta još bolja. Petra se ovom prigodom prisjetila i druge zabave iznenađenje, one na koju je nedavno organizirao njen suprug:
– Muž me dočekao doma sa partyjem iznenađenja s mojim najbližim prijateljima. Tulumarilo se do zore. Evo imam ulogu koja je prekrasna, u kojoj stvarno uživam, zabavljam se. Ecija OjdanićNapokon nešto što sam si priželjkivala da radim. Prekrasna ekipa, ma ne može bolje.’
Dok su Katarina, Petra i Helena rođendan proslavile u zajedničkoj pauzi u društvu kolega glumaca Duška Valentića, Darka Milasa i ostalih kolega iz produkcije, Eciju je istog dana iznenađenje zateklo u društvu drugih kolega sa seta koji su joj također poželjeli sve najbolje, ali na drugoj lokaciji snimanja nove serije Nove TV.

Foto: Press