fbpx

Brojni poznati na premijeri filma Ljeto u Provansi!

Svečana premijera…

Ljeto u ProvansiOvogodišnje ljetne praznike Lea, Adrijen i mali Teo prvi put će sami provesti kod djeda Paula u Provansi. Dan prije odlaska na put, djeca saznaju da im se otac seliti iz kuće, a da sve bude još gore, djeda nikad nisu imali prilike upoznati zbog obiteljske svađe. Samo 24 sata je trebalo, da se djeca posvađaju sa djedom. Osim što je zaluđen svojim maslinama, tinejdžere strašno smeta njegova potreba, da sve drži pod kontrolom. Prolazeći kroz životne situacije i boreći se sa Ljeto u Provansigeneracijskim razlikama, intenzivno upoznaju jedni druge. Kad djeca nađu put do djedova srca i kad djed shvati propušteno gledamo toplu i zabavnu obiteljsku priču, kratak je sadržaj priče novog filma u našim kinima.
Brojni su poznati sinoć u organizaciji Editusa i Le Petit Marseillais u Cineplexxu Centar Kaptol prisustvovali na svečanoj premijeri filma ‘Ljeto u Provansi‘.
U ovoj toploj francuskoj drami su uživali; voditeljica Renata Sopek, Suzy Josipović, Vlatka Burić, glumice Sanja Vejnović, Katarina Baban, Sementa Rajhard, Tamara Garbajs, Petra Kurtela te supružnici Boris i Valerija Đurđević te brojni drugi.

Distributer filma je tvrtka EDITUS

U kinima: od 16. listopada 2014.
Režija: Rose Bosch
Uloge: Jean Reno, Anna Galiena, Chloé Jouannet, Hugo Dessioux; Aure Atika, Lukas Pelissier, Tom Leeb
Žanr: drama

Foto: Press
Fotogalerija: [nggallery id=474]