fbpx

Nagrađujemo čitatelje: Mirisi ljeta iz Provanse!

Scena.hr i Ljeto u Provansi…

Nagrađujemo čitateljeNajsretnijeg čitatelja-icu nagrađujemo s dvije ulaznicama za premijeru filma ‘Ljeto u Provansi‘ u ponedjeljak, 13. listopada 2014. godine u Cineplexx Centru Kaptol u 19,30 sati te Le Petit Marseillais šamponom s karite mlijekom i medom i Le Petit Marseillais regeneratorom s karite mlijekom i medom. Potrebno je da na mail info@scena.hr pošaljete točan odgovor na pitanje: Koja distribucija je zaslužna za dolazak filma ‘Ljeto u Provansi’ u naša kina. Odgovor možete pronaći na portalu Scena.hr. Uz točan odgovor pošaljite i svoje ime i prezime te kontakt telefon. Sretni dobitnik-ica bit će obavještena putem maila večeras 12. listopada u 20,00 sati.
Od 16. listopada u kina nam stiže topla i zabavna obiteljska priča s nenadmašnim Jeanom Renoom u naslovnoj ulozi ‘Ljeto u Provansi’. Ovogodišnje ljetne praznike Lea, Adrijen i mali Teo prvi put će sami provesti kod djeda Paula u Provansi. Dan prije odlaska na put, djeca saznaju da im se otac seliti iz kuće, a da sve bude još gore, djeda nikad nisu imali prilike upoznati zbog obiteljske svađe. Samo 24 sata je trebalo, da se djeca posvađaju sa djedom. Prolazeći kroz životne situacije i boreći se sa generacijskim razlikama, intenzivno upoznaju jedni druge. Kad djeca nađu put do djedova srca i kad djed shvati propušteno gledamo toplu i zabavnu obiteljsku priču. Glavne uloge: Jean Reno, Anna Galiena, Chloé Jouannet, Hugo Dessioux; Aure Atika, Lukas Pelissier, Tom Leeb. Redatelj: Rose Bosch.
U sklopu kampanje ‘Mirisi ljeta iz Provanse‘ kupnjom ulaznice za spomenuti film ostvarujete 20% popusta na sve Le Petit Marseillais proizvode u dm-u, a promocija vrijedi do 30. studenog 2014. godine.
Le Petit MARSEILLAIS jedan je od najuspješnijih francuskih brandova inspiriran autentičnošću, jednostavnošću i tradicijom jugoistočne Francuske, čiju posebnost i lagodnost uživanja u životu dočarava kroz bogatstvo mirisa poput lavande, ružmarina, bademovog ulja, kamilice, maslina te začinskog bilja.

Foto: Press

OBJAVA NAGRADE 12. listopad – 20,00 sati:

Najbrža i sretna dobitnica nagrade dvije ulaznice za premijeru filma ‘Ljeto u Provansi‘ u ponedjeljak, 13. listopada 2014. godine u Cineplexx Centru Kaptol u 19,30 sati te Le Petit Marseillais šamponom s karite mlijekom i medom i Le Petit Marseillais regeneratorom s karite mlijekom i medom je KRUNOSLAVA KREGAR. Čestitamo sretnoj dobitnici, pratite i čitajte portal Scena.hr.

Scena.hr