fbpx

Opium: Massimo Savić i Nina Badrić oduševili duetom!

Nina Badric i MassimoMassimo Savić sinoć je oduševio svojim koncertom, a pjevao je svoje najveće hitove kao što su ‘Iz jednog pogleda’, ‘Sjaj u tami’ i ‘Suze nam stale na put’. A vrhunac večeri bio je kad mu se na pozornici pridružila Nina Badrić. Zajedno su izveli Massimovu pjesmu ‘Stranac u noći‘. Glazbenici su bili glavne zvijezde svečanog predstavljanja Opiuma i kolekcije Driade na romantičnoj terasi Centra Kaptol. Predstavljanje Opiuma je moderirala Iva Šulentić. Brojnim uzvanicima prigodnim govorima su se obratile Ana Šarić, direktorica marketinške agencije Drimia i Tea Matičević, kreativna direktorica frizerskog studija Opium. Predstavljajući Opiumov koncept, Ana Šarić je naglasila da o frizerskom studiju Opium, osim vrhunskih frizerskih profesionalaca, brine i tim profesionalaca s osmišljenom komunikacijskom i razvojnom strategijom te njihovoj implementaciji u medijskom, komunikacijskom i produkcijskom smislu. Tea Matičević je naglasila da frizerski studio Opium omogućuje svakom klijentu najbolji mogući izgled. Opiumov tim ne bavi se samo kosom, već cjelokupnim izgledom osobe, koji mora biti njezino najbolje izdanje i najbliže onome što je priroda dala.

OpiumPrva Opiumova kolekcija Driade približava ljepotu žene, dotjeranu i potpomognutu ponekim tretmanom i preparatima s nedotaknutom prirodom. Autori kampanje su Tea Matičević i njezine kolege Snježana Ćefko i Martin Posavec. Fotografiju potpisuje Sever Zolak, modni fotograf, s adresama od New Yorka do Beograda. Kreativni tim i modele ugostila je Hela Liverić, sestra poznatog glumca Edvina Liverića, na farmi Drijade u istarskom selu Šumber koja je bila mjesto snimanja kolekcije.
Brojne poznate osobe iz javnog života svojim dolaskom uveličale su ovaj događaj – Franka Batelić, Anica Kovač, Mia Begović, Tončica Čeljuska i kćer Anuška, Tihana Harapin Zepelugin, Margareta Mađarić, Jelena Rozga, Marko Vrdoljak i Tamara Garbajs…

Pogledajte fotogaleriju: [nggallery id=258]