fbpx

Dorijan Elezović: Imat ćemo i šokantne vijesti!

Novi urednik…

Dorijan je sedam i pol godina dio Dnevnika Nove TV, te iako postaje urednik na portalu i dalje ostaje i član redakcije Informativnog programa

Dorijan Elezović– Veselim se novim izazovima te uređivanju rubrike Showbuzz u sklopu portala dnevnik.hr. Cilj mi je da ova rubrika bude što više domaća – dakle, donosit ćemo pregršt domaćih vijesti, puno video materijala, a uskoro i brojne druge novosti iz svijeta zabave i showbiza. Već sad mogu najaviti kolumnu Leone Paraminski koja će već od ponedjeljka 9. studenog nekoliko puta na mjesec donositi svoje ‘Priče s druge strane’. Toj se suradnji iznimno veselim jer Leonu smatram jednom od najperspektivnijih domaćih glumica – rekao je Dorijan Elezović.
Dugogodišnji reporter Dnevnika Nove TV Dorijan Elezović postaje urednik Showbuzz rubrike na portalu dnevnik.hr. Dorijan je sedam i pol godina dio Dnevnika Nove TV, te iako postaje urednik na portalu i dalje ostaje i član redakcije Informativnog programa.
Dorijan otkriva kako će se potruditi da njegova rubrika na dnevnoj bazi donosi hrpu zabavnog sadržaja, te dodaje: “Trudit ćemo se imati samo kvalitetne, zabavne, a ponekad i šokantne vijesti! To će biti naši kriteriji, uz dakako premisu da najvažnije novosti iz svijeta showbiza uvijek donosimo prvi!”.

Foto: Press