fbpx

Serija Mc Mafija od nedjelje na HRT-u

Mc Mafija

Hrvatska radiotelevizija (HRT) od nedjelje, 4. srpnja 2021. godine na Drugom programu (HRT-HTV2) u terminu od 23.55 sati počinje s prikazivanjem serije Mc Mafija.

Mafija

Na temelju razgovora s dobro upućenim osobama iz uspješnice Mishe Glennyija scenaristi i redatelji Hossein Amini i James Watkins stvorili su dramu koja razotkriva globalnu mrežu organiziranog kriminala. Serija nam razjašnjava složene veze između perača novca u Dubaiju, kibernetičkih kriminalaca u Indiji, ruskih oligarha u Londonu i beduinskih krijumčara u pustinji Negev.

Mafija

Nešto što je počelo kao priča o preživljavanju i osveti prerasta u priču o borbi jednog čovjeka protiv iskušenja korupcije.

Kada ga počne sustizati obiteljska prošlost, ruski emigrant Alex Godman nađe se u mračnom svijetu međunarodnog podzemlja. Pokušavajući cijelog života pobjeći od kriminalne prošlosti svoga oca, Alex, uspješan menadžer londonskog hedge fonda, odjednom se nađe u situaciji da mora zaštititi svoju obitelj i boriti se za sve što je stekao. Pri tome kreće putem kojem se oduvijek protivio.

4. srpnja 2021. godine na Drugom programu od 23.55 sati Mc Mafija

Foto: Press