fbpx

Gordon Schildenfeld otkrio i tamnu stranu svijeta nogometa

Zagreb…

Gordon SchildenfeldUživo u Utakmici života gostovao je nogometaš Gordon Schildenfeld koji je kroz nogometnu karijeru stekao prijatelje za čitav život među kojima su Ante Rukavina, Danijel Pranjić, Mladen Petrić i brojni drugi. Kada su im se poslovni putevi počeli razilaziti te su potpisali ugovore za različite klubove, ističe kako se s Antom Rukavinom znao viđati na autoputu na pola puta između Splita i Zagreba, te da se u prijateljstvo treba puno ulagati što su oni činili godinama. Gordon se prisjetio i vrlo neugodnih situacija kada ljubomora uzme maha te raznih vrsta međusobnih maltretiranja koja su nekada nažalost vodila i odlasku maltretiranog igrača iz kluba. Napominje kako je upravo zato iznimno bitno kandidatima Utakmice života usaditi međusobno prihvaćanje i razumijevanje za druge što uz svakodnevne treninge ovih dana uče u nogometnom kampu.
Utakmici životaIgrači Utakmice života proteklih su dana imali brojne razloge za slavlje. Tijekom zahtjevnih priprema u nogometnom kampu, kandidat Ivan Tomčić po prvi je put postao otac, a pripala mu je i laskava funkcija kapetana momčadi Utakmice života. Uzbuđeni dvadesetpetogodišnjak koji je igrao u Hajduku i Italiji požurio je u Split upoznati sina Juru, a po povratku u kamp suigrači su ga iznenadili proslavom iznenađenja i simboličnim poklonom te tako pokazali da ih uz zajednički cilj vežu i sve čvršća, nova prijateljstva. Sklapanju prijateljstava i međusobnom povezivanju pridonio je i uzbudljivi teambuilding gdje su igrači na paintballu imali prilike pokazati kako eliminirati suparnike ali i čuvati svoje suigrače.
Tom prilikom, glavni menadžer igrača Utakmice života Igor Štimac prisjetio se dana kada je tek krenuo s nogometnom karijerom te istaknuo kako su se nekada puno lakše stvarala prijateljstva među suigračima što je današnjim polaznicima puno teže ostvariti.
Kandidati su proteklih dana odigrali prvu eliminacijsku utakmicu, a stručni tim odlučio je o najslabijoj četvorci, pa su tako svoje natjecanje u Utakmici života napustili Antun Lisičak, Tin Barić, Antonio Ivančić i Marin Barada.
Preostali kandidati koji izbore svoje mjesto među 11 najboljih, 10. će lipnja zaigrati Utakmicu života protiv All star momčadi na stadionu Maksimir, a najbolji od njih potpisat će jednogodišnji ugovor s GNK Dinamo.
Brojne nadolazeće zanimljivosti i uzbuđenja koja očekuju igrače, gledatelji mogu pratiti svake večeri (osim ponedjeljka) u prime time terminu na Hrvatskoj nogometnoj televiziji (HNTV).

Foto: Press, Степиньш Ольга – soccer.ru