fbpx

Upis za zanimanje dizajner noktiju

Profokus…

Na tržištu rada veliki je interes za zanimanje dizajner noktiju

dizajner noktijuAko ste ljubiteljica dizajna noktiju, sada vam se pruža izvrsna prilika da naučite sve tajne i vještine ovog atraktivnog zanimanja. Naime, Učilište Profokus, od svibnja 2019. godine započinje edukacija za dizajn noktiju, pa svi koji žele edukaciju za profesionalan samostalan rad mogu se upisati u novu obrazovnu grupu. Polaznicima koji se educiraju za samostalni rad, po završetku obrazovanja, izdaje se verificirano uvjerenje s pravom upisa u radnu knjižicu s nazivom Dizajner noktiju. Nakon završenog obrazovanja upošljavanje kao i otvaranje obrta omogućeno je svima u ovom traženim zanimanju.

Ruke su kao i lice ogledalo naše urednosti i ljepote
Ako pozdravljamo prijatelja, poznanika, poslovnog partnera, pružamo jedni drugima ruku. Kada želimo izraziti ljubav prema voljenoj osobi rukom mu milujemo lice. Ako trebamo napisati, izradit, uzeti, dodati, dohvatiti nešto za sve to nam služe ruke, stoga je rukama važno posvetiti svaku pažnju.

Njega ruku
Danas postoje razne vrste krema kako bi koža na rukama ostala glatka i čvrsta.
dizajner noktijuIpak najveću pozornost pridaje se noktima. O njihovoj ljepoti, čvrstoći, dužini često se govori, no velika većina, nema sreću imati prirodno dugačke i lijepo oblikovane nokte. Uzroci su različiti, a njega oštećenog nokta je dugotrajna i neki puta ne daje značajne rezultate.

Dizajn noktiju
Nova tehnologija omogućila je ugradnju i nadogradnju noktiju i tako svaki pojedinac danas može imati lijepo oblikovane nokte. Tehnika ugradnje noktiju sve se više usavršava, materijali su sve bolji i trajniji i ne oštećuju strukturu nokta.
Da bi pravilno i bez trajnih posljedica mogli ugraditi nokte za taj proces rada potrebna je obrazovana osoba.
Radi velike potražnje kvalitetnih osoba koje znaju cijeli proces ugradnje noktiju i to počevši od same njege do završne ugradnje i lakiranja noktiju u ustanovi učilišta PROFOKUS osnovan je odjel dizajna noktiju, a program je odobrilo Ministarstvo znanosti i prosvjete.

Uspjeh od obrazovanja do upošljavanja
dizajner noktijuPolaznicima koji se educiraju za samostalni rad po završetku obrazovanja izdaje se verificirano uvjerenje s pravom upisa u radnu knjižicu s nazivom Dizajner noktiju.
Obrazovni ciklus namijenjen je profesionalcima i jedinstveni je u Hrvatskoj jer obuhvaća sve cjeline od pripreme, manikure, ugradnje noktiju pa do dizajna i oslikavanja noktiju. Posebnost ovog programa je i u tome što pored profesionalne stručnosti, polaznik stječe znanje i vještine i uvjerenje jedinog verificiranog programa s pravom upisa u e- knjižicu, a priznato je i u EU.

Upravo u svibnju počinje edukacija za dizajn noktiju, pa svi koji žele edukaciju za profesionalan samostalan rad mogu se upisati u novu obrazovnu grupu.
Sve informacije moguće je dobiti na linku, upisnicu možete ispuniti ovdje, a dodatne informacije možete dobiti i na broj telefona 01/4856386.
Nakon završenog obrazovanja upošljavanje kao i otvaranje obrta omogućeno je svima u ovom traženim zanimanju.

Foto: Press – Profokus