fbpx

Jelena Orešković čeka drugo dijete: Čini se da opet nosim djevojčicu

Ekskluzivno…

Diplomirana ekonomistica za portal Scena.hr kaže da se neizmjerno veseli drugom djetetu koje će njihov dom učiniti još sretnijim

Jelena Orešković– Istina je, trudna sam četiri i pol mjeseca i čini se da opet nosim djevojčicu. Liječnik nije mogao s potpunom sigurnošću reći jer je beba bila okrenuta tako da se nije jasno vidjelo. No prema onom što je vidio, rekao bi da je djevojčica – potvrdila je Jelena Orešković ekskluzivno za portal Scena.hr. Diplomirana ekonomistica i bivša manekenka 2011. godine udala se za dizajnera Hermidasa Atabeykija, a zbog ljubavi se preselila u Pariz. JelenaHermidas raduju se što će po drugi put postati roditelji.
– Ako je zaista djevojčica, onda će biti onako kako si suprug potajno priželjkuje. Iako nam je najvažnije da sve prođe u najboljem redu i da beba bude zdrava – ističe Jelena. Njihova kći Panthea (4) veseli se što će dobiti seku.
– Panthea već nekoliko mjeseci zna da će dobiti seku ili bracu jer mi se u ovoj trudnoći trbuh puno ranije počeo nazirati. Izrazila je želju za sekom koju bi nazvala Panthea. Kad sam joj objasnila da se ne mogu obje zvati jednako, onda je zadovoljno zaključila da će se beba zvati Panthea dva – kroz smijeh kaže ekonomistica i kolumnistica portala Scena.hr te dodaje:
– Što reći nego da se neizmjerno veselim još jednom biću koje će naš dom učiniti još sretnijim.

Foto: Jelena Orešković priv. album