fbpx

Otkrivamo strogo čuvanu tajnu Jelene Orešković

Melasma – nerješiv problem…

No Jelena sad koristi kremu White skin od dr. Kaliterne i kaže da je oduševljena

Jelena Orešković– Melasmu sam dobila sam još u dvadesetima, nakon višegodišnjeg uzimanja kontracepcijskih pilula. Tamne mrlje na mom licu nisu izgledale nimalo lijepo, a borba protiv njih bila je dugotrajna i često bezuspješna – otkrila je lijepa Jelena Orešković za portal Scena.hr. Kaže da je koristila jednu kremu iz Njemačke.
– No ona je pak sušila kožu i izazivala crvenilo i perutanje. Međutim, nedavno sam otkrila kremu White Skin od dr. Kaliterne, a prve rezultate njezine učinkovitosti uočila sam već nakon nekoliko tjedana te je sad ona dio moje svakodnevne higijene – naglasila je kolumnistica portala Scena.hr. A što o kremi White skin kaže njezin izumitelj dr. Kaliterna:
– Krema White skin je prva krema protiv pigmentacija izazvanih suncem na licu koja ima rezultate usporedive s laserom, pa i bolje. Rezultati se vide unutar nekoliko tjedana primjene te daje najbrže vidljive rezultate. Ne sadrži parabene, silikone niti hidrokinon koji je u većini zemalja zabranjen.  Dermatološki je testirana te nije ispitana na životinjama. Krema White skin 1 se koristi za uklanjanje melasme, a krema White skin 2 za održavanje rezultata. Jedina je krema koja se koristi ljeti, a može i tijekom trudnoće. Krema se nanosi svega 1 x noću. Krema ima jaki efekt pomlađivanja i obnove kože. Tijekom tretmana se može javiti blaže peckanje kao jedina moguća nuspojava. Nakon uklanjanja melasme, savjetuje se da se koristi krema White skin 2 za održavanje postignutog rezultata jer se melasma vraća. Za što bolje rezultate se savjetuje nositi make up ili tonirane zaštitne kreme jer one najbolje štite od vidljivog svjetla koje potiče razvoj melasme.

Foto: Jelena Orešković priv. album