fbpx

Najbolji britanski amaterski kuhari

Dokumentarna serija Najbolji britanski amaterski kuhari

Hrvatska radiotelevizija (HRT) od petka, 15. listopada 2021. godine na Drugom programu (HRT- HTV2) u terminu od 12.30 sati počinje s prikazivanjem dokumentarne serije Najbolji britanski amaterski kuhari.

kuhari

U seriji Najbolji britanski amaterski kuhari natjecat će se 10 kuhara amatera. Živjet će u zajedničkoj kući kako bi sudjelovali u osmodijelnoj emisiji koju vodi Claudija Winkleman.

Suci su kraljica amaterskih kuhara Mary Berry, stručnjak za namirnice Chris Bavin i vrhunski kuhar Dan Doherty.

kuhari

Ovo je izuzetno kulinarsko natjecanje koje u svojem središtu ima dom, a okuplja strastvene amatere iz cijele Britanije koji se bore za titulu najboljeg.

Od Južnog Walesa do Glasgowa, od Salforda do Kenta, Deset amaterskih kuhara napustit će svoje domove kako bi za vrijeme natjecanja živjeli zajedno pod istom krovom.

U nekoliko će se tjedana uhvatiti u koštac s nizom kulinarskih izazova, od fantastičnih gozbi do omiljenih nacionalnih jela, ali i svega ostalog što se krije između toga.

Svaki će kuhar u svoju kuhinju donijeti dio svojega doma kako bi u studio unijeli dašak osobnosti svojim najdražim predmetima i fotografijama.

U osam epizoda Mary, Chris i Dan postavljat će izazove u kojima će kuhari morati pokazati svoju maštovitost, vještinu, kreativnost i širinu svojega znanja. Stresni eliminacijski krug odlučit će tko će na kraju svakog tjedna otići kući.

Foto: Press