fbpx

Iva Majoli blistala na DFWZ!

Iva MajoliIva Majoli jučer je došla u Hypo centar kako bi podržala dizajnericu Lanu Biondić na Dreft Fashion Week Zagreb. Elegantna izbornica naše ženske teniske reprezentacije bila je u društvu prijateljica Lane Gadže Čermak i pjevačice Maje Šuput.
– Ne sjećam se kad sam zadnji put bila na nekom događaju, a ovdje sam došla isključivo zbog Lane. Došla sam podržati Lanu Biondić i S.dress – rekla je za portal Scena.hr Iva. Bivša tenisačica je bila izuzetno ženstvena, a do izražaja je došla i njezina duga kosa. Iva nam je otkrila u kakvoj se odjeći osjeća najugodnije.
– Kao jedna sportašica nosim sportsko, ali volim sportsku eleganciju. Dobre traperice, sako i cipele sa što manjom petom. Ali volim se i lijepo odjenuti kao i svaka žena. Nosim ono u čemu se osjećam ugodno – rekla je Iva. Izbornica naše ženske teniske reprezentacije osvrnula se na nove teniske nade.
– Djevojke su još na početku i pred njima je puno teškog rada i znoja. Ja sam sigurna da će imati dugu i dobru karijeru. Cure su genijalne i kao jedna obitelj smo. Meni je ‘gušt’ s njima raditi. Svaka ima pojedinačno svoje trenere, ali im pomognem kad god mogu i putujem na neke turnire – ispričala je Iva.

Foto: Press Scena.hr