fbpx

Festival ljepote: Miss beauty Hrvatska u KD Vatroslav Lisinski

Zagreb

Autorice novog projekta Miss beauty & Timeless beauty 2021. su Sanja Bjedov Popović i Tamara Roglić

Nakon 21 godine zajedničkog radnog staža i mnogih zajednički odrađenih poznatih i respektabilnih izbora ljepote, Sanja Bjedov Popović i Tamara Roglić u srijedu, 24. studenog 2021. godine, u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu predstavljaju svoj novi projekt ‘Miss beauty Croatia & Timeless beauty 2021‘.

Miss beauty

– Autorski projekt se, osim klasičnog izbora Miss beauty gdje biramo novu misicu, razlikuje i po tome što u svom programu ima dodjelu nagrade Timeless koju ćemo dodijeliti ženama koje su svojom ljepotom i radom prošlih desetljeća krasile medijski prostor.

Miss beauty

Tu će biti podijeljeno pet nagrada u pet različitih kategorija. A laureati će ostati tajna do izbora. U projekt se uključio i uvaženi doktor umjetnosti, akademski kipar Petar Popijač koji je izradio prekrasnu skulpturu.

Tu je i još jedna nova kategorija Top beauty. U toj kategoriji bit će naše počasne gošće, nevezano na kojem su izboru ljepote sudjelovale i jesu li okrunjene ili ne, koje će prošetati imenom prezimenom i titulama koje nose – objasnile su autorice projekta Sanja Bjedov Popović i Tamara Roglić te dodaju:

– Glazbeni gosti na izboru bit će poznata obitelj Jusić. Emu Jusić i Paulu Jusić na klaviru će pratiti maestro Jusić. Nastupit će i poznata glazbena diva Antonella Malis.

A izbor će svojim dolaskom uveličati poznata imena iz svijeta mode, glazbe i glumišta. U Lisinskom će to biti istinska večer ljepote jer će u isto vrijeme, na isto mjesto, doći najljepše žene Hrvatske –

Autorice projekta ističu da je ovaj projekt ono što su oduvijek željele raditi.

– Naime, toliko smo dugo u tom poslu da je došlo vrijeme za ovakav projekt kojim želimo odati poštovanje prema svojim kolegicama, svim ljepoticama te želimo slaviti ljepotu žene i organizirati festival ljepote – zaključile su Sanja i Tamara.

Program će voditi Vjekoslava Bach i Davor Garić.

–  Događaj će se odvijati pod strogim epidemiološkim mjerama – zaključuju organizatorice.

Foto: Press Miss beauty&Timeless beauty 2021. Tomislav Beroš