fbpx

Paula i Đelo Jusić Jr: Kako je započela naša ljubavna priča

Samo na Sceni…

EKSKLUZIVNO: Od kraljice Elizabete do supruge Đele Jusića Jr.

Đelo Jusić Jr. za klavirom je pratio svoju suprugu Paulu, koja je zapjevala na after partyju u zagrebačkom restoranu Mostovi.

Paula Jusić

After party organizirala je direkcija Miss Supranational. Gosti su uživali u njihovom nastupu. Intiman ambijent večeri vratio je Paulu u dan kad je prvi put susrela svog supruga Đelu Jusića Jr.

Paula Jusić

– Upoznavanje sa suprugom je jedna zgodna priča. Mislim da je bio Zagreb fest. To je bio jedan od prvih mojih solo nastupa. U prostorijama Lisinskog uvježbavala sam svoju pjesmu.

Na klaviru sam suho odsvirala svoju melodiju. Došao je Đelo Jr., upitao me može li se pridružiti za klavirom. I onda smo se upoznali. Ja pitam: Kako se zoveš? Kaže on: Đelo Jusić.

Paula Jusić, Đelo Jusić jr.

Ja mu nisam povjerovala, pa sam odvratila: Ma da, a ja sam kraljica Elizabeta. No on se i dalje trudio uvjeriti me da je zaista Đelo Jusić, ali mu nisam povjerovala. I na tome je ostalo – sjeća se Paula Jusić prvog susreta sa svojim suprugom uz osmijeh za portal Scena.hr krajem 80-ih.

Nakon toga, susreli su se još nekoliko puta. Đelo Jr. je bio zadivljen njezinim glasom, a Paula njegovim umijećem sviranja. Ipak, koliko god se Đelo Jr. trudio objasniti da je on zaista sin legendarnog Đele Jusića, kojeg je Paula poznavala iz dječjeg zbora ‘Zagrepčanke’, Paula mu nije vjerovala.

Pa se Đelo Jr. zaista morao potruditi da pridobije njezinu pažnju.

Paula Jusić

– I onda mi je ponudio jednu pjesmu, a snimanje je bilo u njegovom studiju. Došla sam pred studio, a vrata mi otvara Đelo Jusić (njegov tata). No ja sam pomislila da sam na krivoj adresi, ispričala se i željela otići. No tata Đelo je rekao: “Ti vjerojatno trebaš mog sina”.

Zbunila sam se. Sin se pojavio iz njega, a ja kažem: “Ti si stvarno Đelo Jusić Jr.”, ali ja nisam kraljica Elizabeta – ispričala nam je sjajna glazbenica kroz smijeh.

Nakon toga su počeli surađivati, ali Đelo Jr. je još uvijek bio daleko od toga da osvoji njezino srce.

Paula 1989. godine odlazi s Tomislavom Ivčićem i Zlatnim dukatima na turneju u SAD, a po povratku s američke turneje priprema snimanje prvog albuma.

Paula Jusić

– Tad samo shvatili da bi mogli i zajedno raditi te smo nastupali kao duo ‘Malibu’. Kao duo ‘Malibu’ bili smo poznati u Istri i Austriji. Jedan menadžer iz Austrije ponudio nam angažman i ugor. No mi smo mu se zahvalili, ali ponudu nismo prihvatili – kazala je glazbenica.

Paula i Đelo Jr. tako su nekoliko godina radili zajedno, a među njima je polako ljubav tinjala.

– Puno smo putovali, a naša ljubav se jednostavno rasplamsala. Ne mogu odrediti trenutak kad se to dogodilo – dodaje Paula.

Kad je konačno Đelo Jr. osvojio srce lijepe Paule, par se vjenčao.

– Zaprosio me zapravo i nije. Rekli smo: “Ajde, jednom ćemo pronaći vrijeme da se oženimo”. I pronašli smo ga dok smo svirali u Sloveniji 6. studenog 1993. godine.

Telefonom smo zvali ljude da nam dođu. Vjenčanje smo organizirali u sedam dana i bilo je jako lijepo – prisjetila se Paula tog važnog dana kad je okrunila svoju ljubav s Đelom Jr. Paula kroz osmijeh kaže da su usvirali u brak.

Paula Jusić

Glazbenica nam je otkrila kad joj je prvi put Đelo Jr. pokazao što osjeća prema njoj te čime ju je osvojio.

– Pozvao me na večeru u jedan krasan restoran. Pričali smo, guštali, a onda se odjednom ustao od stola, otišao do šefa restorana, a zatim sjeo za klavir te počeo svirati moje omiljene pjesme.

Gosti su slušali, pljeskali, a on je gledao samo mene, a ja njega. I tada sam shvatila da se nešto događa među nama jer je moje srce zaigralo. I eto, otada do danas smo nerazdvojni – prepričala nam je Paula romantičnu večeru u kojoj se potpuno zaljubila u Đelu Jr.

A kako je lijepa Paula otpjevala s legendarnim boksačem Damirom Škarom na after partyju Miss Supranational pogledajte u videu:

Foto: Scena.hr
Video:

View this post on Instagram

Ekskluzivno Damir Skaro i Paula Jusic

A post shared by Scena.hr (@scena.hr) on