fbpx

Karatistica Irena Šimunović nova Miss Supranational Zagreba

Opasna i zgodna…

Ima crni pojas, a sad je osvojila i titulu najljepše

Irena Šimunović

Irena Šimunović– Ovo je za mene novo iskustvo jer se nisam bavila manekenstvom, niti sam nosila revije. I zaista pobjedu nisam očekivala, presretna sam – rekla je studentica Irena Šimunović iz Sesveta. Jučer je u KD Vatroslav Lisinski u Zagrebu održan izbor ljepote Miss Supranational Zagreba i Zagrebačke županije, a Irena je ponijela titulu najljepše. Lijepa Irena 12 godina trenira karate.
Imam crni pojas prvi dan – ističe misica. Na izbor Miss Supranational prijavila se na nagovor prijateljice i lanjske Miss osobnosti Anamarije Carek.
– Ovaj izbor ljepote mi je dobro došao da malo pokažem i svoju ženstvenu stranu – otkrila je nagrađivana karatistica. Irena je prije dvije godine ozlijedila koljeno i otada je usporila s natjecanjima i treninzima. Roditelji su joj velika podrška i u ovom novom iskustvu. Druga pratilja Miss Supranational je Matea Frankulin, a prva pratilja Anamaria Silov.

Paula Jusić

Program je vodila lijepa Hana Tabaković, a goste su raspjevali Davor Radolfi, Paula Jusić, Mladen Burnać i sastav Barabe.

Davor Radolfi

Mladen Burnać

Sanja Bjedov, Tamara RoglićVlasnice licence Miss Supranational Sanja Bjedov Popović i Tamara Roglić najavile su izbor Miss Supranational u Križevcima u travnju te početkom svibnja u Austriji za dijasporu. Izbor Miss Supranational Zagreba i Zagrebačke županije održao se pod pokroviteljstvom Grada Zagreba i gradonačelnika Milana Bandića. Među uglednim uzvanicima Miss Supranational Zagreba i Zagrebačke županije bio je i proslavljeni boksač Damir Škaro, koji je bio i član žirija.

Foto: Scena.hr