fbpx

FOTO: Razglednica iz Sarajeva za Eurosong!

Ljubav je..

Švedski tim je snimio sjajne kadrove koje će gledatelji vidjeti prije nastupa BiH ekipe s pjesmom ‘Ljubav je’ u polufinalu Eurosonga

Eurosong

EurosongPredstavnici BiH, a s njima i naša čelistica Ana Rucner danas u Sarajevu snimaju razglednicu za Eurosong. Šveđani su se oduševili duhom i atmosferom Sarajeva, a kako bi prikazali neke od najljepših lokacija, prošetali su gradom i njegovom okolicom. Iako je bilo vrlo izazovno snimati po kiši koja pada bez prestanka, švedski tim je snimio sjajne kadrove koje će gledatelji  vidjeti prije nastupa BiH ekipe s pjesmom ‘Ljubav je’ u polufinalu, a izvođači se nadaju i u finalu. Lijepa Ana je u nedavnom razgovoru za portal Scena.hr kazala kako se raduje nastupu na Eurosongu.
Eurosong– To je nastup koji nosi veliku odgovornost prema zemlji koju predstavljamo i nama samima. Moje iskustvo na svjetskim pozornicama u ovom slučaju mi je vrlo korisno jer je za mene svaka pozornica moj ‘teren’. Osim toga, uglavnom nastupam kao solistica, a ovaj put tu je cijeli tim. Svi smo se jako dobro složili i suradnja je sjajna – naglasila je Rucner te dodala:
– Draga Europo, dolazi vam kvartet glazbenika koji će vam svojim iskrenim notama prenijeti ljubav jer to je naš način komunikacije. Svi smo jednaki, svi živimo ljubav i želimo bolje sutra. Fuad  Backović  Deen i Dalal Midhat Talakić ‘predstavljat će BiH na Eurosongu sredinom svibnja u Stockholmu.
– Velika je privilegija i čast biti predstavnik svoje domovine na Eurosongu. Meni se to događa drugi put. Vrlo sam sretan – rekao je Deen za portal Scena.hr.

Foto: Press