fbpx

Deen: Ljubav je energija koja treba vladati svijetom

Ekskluzivno za Scenu…

Fuad  Backović  Deen i Dalal Midhat Talakić predstavljat će BiH na Eurosongu.

Deen– Velika je privilegija i čast biti predstavnik svoje domovine na Eurosongu. Meni se to događa drugi put. Vrlo sam sretan – rekao je Fuad  Backović  Deen za portal Scena.hr. Deen i Dalal Midhat Talakić s pjesmom ‘Ljubav je‘predstavljat će BiH na Eurosongu sredinom svibnja u Stockholmu. Deen je BiH predstavljao na Eurosongu 2004. godine. Njihova pjesma ‘Ljubav je’ govori o zajedništvu i poštivanju različitosti.
– Pjesmu doživljavam zaista jako emotivno i očekujem da dostojanstveno predstavimo BiH – ističe Deen. Na pitanje je li naša regija još uvijek suviše zatvorena prema različitosti, glazbenik je kazao:
Deen– Nažalost da! Tužna istina…
Deen kaže da se raduje što će uskoro pjevati u Hrvatskoj. Pjevač nam je također otkrio koje suradnje u svojoj dugogodišnjoj karijeri posebno pamti.
– Onu suradnju s pokojnim Kemalom Montenom te Davorinom Popovićem… One su mi posebne – prisjetio se Deen, a publici i obožavateljima je poručio:
– Podijelite našu ljubav s nama. Ljubav je energija koja treba vladati svijetom. Deena i Dalal u pjesmi za Eurosong na violončelu prati Ana Rucner i reper Jasmin Fazlić Jale.

Foto: Press – Vanja Lisac
Video: [vsw id=”mGa2lyR9xno” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]