fbpx

Ekskluzivni video: Raspjevani boksač Damir Škaro

U opuštenoj atmosferi…

Glazbenica Paula Jusić iznenadila je Škaru te ga pozvala da zapjeva s njom. Proslavljeni boksač kaže da voli pjevati, ali smatra da je puno lakše pjevati za stolom, nego pred publikom

Damir Škaro– Jako ugodna večera u restoranu kod mog dragog kolege Velimira Čerkeza i vrijednih organizatorica Miss Supranational Hrvatska, šarmantnih Sanje Bjedov Popović i Tamare Roglić – osvrnuo se Damir Škaro na ugodno druženje. Proslavljeni boksač u subotu je bio na after partyju Miss Supranational za Zagreb i Zagrebačku županiju u restoranu Mostovi. Na izboru ljepote u Lisinskom goste je zabavljala sjajna glazbenica Paula Jusić, koja je zapjevala i na Paula Jusić, Đelo Jusićpartyju. Na klaviru Paulu je pratio njezin suprug Đelo Jusić Jr. U restoranu je bila opuštena i vedra atmosfera, pa je Škaro poželio da Paula otpjeva još jednu pjesmu. No glazbenica je slavnog boksača pozvala da joj se pridruži, a svoje glazbeno umijeće pokazao je i vlasnik restorana Velimir Čerkez. Portal Scena.hr ekskluzivno donosi raspjevani video.
– Puno je lakše pjevati za stolom, nego pred publikom. Volim pjevati, ali znam da baš nisam neki talent za pjevačku zvijezdu. Svejedno i bez talenta za pjesmu, zahvalan sam dragom Bogu za sve druge talente – naglasio je Škaro. Na ugodnoj večeri, u organizaciji vlasnica licence Miss Supranational Hrvatska Sanje Bjedov Popović i Tamare Roglić, uživali su brojni drugi partneri i suradnici ovog izbora ljepote.

Foto: Scena.hr
video:

View this post on Instagram

Ekskluzivno Damir Skaro i Paula Jusic

A post shared by Scena.hr (@scena.hr) on