fbpx

Petar Strugar: Život piše najbolje drame!

Petar Strugar – Mali Budo

U razgovoru za portal Scena.hr glumac Petar Strugar otkriva kako je bilo na snimanju filma

– Ulogu sam doživio kao jako zabavan glumački zadatak. Uživao sam dok sam gradio lik malog Buda – rekao je Petar Strugar za portal Scena.hr.

Petar Strugar

Sutra je svečana premijera filma ‘Mali Budo‘, koji je u Srbiji do sada pogledalo više od 250 tisuća gledatelja. Petar kaže kako je inspiraciju za ulogu pronašao u ljudima iz života.

– Jer je, bar po mom skromnom mišljenju, tako najbolje. Nitko ne piše drame bolje nego život – naglasio je poznati glumac. Uz Petra u glavnoj ulozi je i Sergej Trifunović.

– Sa Sergejem je fantastično, inspirativno i zabavno raditi. I to se vidi na platnu – otkrio je Petar Strugar.

O filmu…

Mali Budo (Petar Strugar), sin pogoričkog kirurga, koji nije baš na dobrom glasu, stiže u Beograd. Očeve prijateljsko-rođačke veze i vezice ubacit će ga u vrtlog crnohumornih događanja koje će nam na vrlo duhovit način dočarati prvi susret jednog mladića s velikim gradom.

Petar Strugar

Kriminalistički inspektor Mišo Kujović (Sergej Trifunović) je kao i Budo došljak u velikom gradu kojemu radno mjesto omogućuje da djeluje s obje strane zakona, pa se ta linija razdvajanja u njegovoj glavi s vremenom prilično sužava.

Nama pruža mogućnost da na velikom platnu upoznamo čovjeka koji u svojem novčaniku ima popis materijala za ucjenjivanje, škakljive video klipove koje izvlači kao as iz rukava i, naravno, policijsku značku, koja mu omogućuje prolaz kako kod gradskih djevojaka, tako i na mjestima koja drugima nisu baš dostupna.

Foto: Press, privatni album Petar Strugar