fbpx

Petar Strugar: Život piše najbolje drame!

Mali Budo…

U razgovoru za portal Scena.hr poznati glumac otkriva kako je bilo na snimanju filma

Petar Strugar– Ulogu sam doživio kao jako zabavan glumački zadatak. Uživao sam dok sam gradio lik malog Buda – rekao je Petar Strugar za portal Scena.hr. Sutra je svečana premijera filma ‘Mali Budo‘, koji je u Srbiji do sada pogledalo više od 250 tisuća gledatelja. Petar kaže kako je inspiraciju za ulogu pronašao u ljudima iz života.
– Jer je, bar po mom skromnom mišljenju, tako najbolje. Nitko ne piše drame bolje nego život – naglasio je poznati glumac. Uz Petra u glavnoj ulozi je i Sergej Trifunović.
– Sa Sergejem je fantastično, inspirativno i zabavno raditi. I to se vidi na platnu – otkrio je Petar.

Petar StrugarO filmu…
Mali Budo (Petar Strugar), sin pogoričkog kirurga, koji nije baš na dobrom glasu, stiže u Beograd. Očeve prijateljsko-rođačke veze i vezice ubacit će ga u vrtlog crnohumornih događanja koje će nam na vrlo duhovit način dočarati prvi susret jednog mladića s velikim gradom. Kriminalistički inspektor Mišo Kujović (Sergej Trifunović) je kao i Budo došljak u velikom gradu kojemu radno mjesto omogućuje da djeluje s obje strane zakona, pa se ta linija razdvajanja u njegovoj glavi s vremenom prilično sužava. Nama pruža mogućnost da na velikom platnu upoznamo čovjeka koji u svojem novčaniku ima popis materijala za ucjenjivanje, škakljive video klipove koje izvlači kao as iz rukava i, naravno, policijsku značku, koja mu omogućuje prolaz kako kod gradskih djevojaka, tako i na mjestima koja drugima nisu baš dostupna.

Foto: Press, privatni album