fbpx

Vjekoslava Bach o braku i političkom angažmanu

Vjekoslava Bach za Scena.hr…

BORBENA JE: U politici se jako dobro snalazim. Smatram da se mogu izboriti za bitne stvari. I mislim da na političkoj sceni stvarno treba jedna smjena generacija,  smatra poznata voditeljica

Vjekoslava Bach blistala je na izboru za Miss Supranational Zagreba i Zagrebačke županije.

Vjekoslava Bach

– Osjećam se jako dobro jer je ovo bila odlična prilika da odjenem večernju haljinu. Zapravo, od vjenčanja nisam odjenula večernju haljinu – rekla je voditeljica za portal Scena.hr.

Vjekoslava Bach je u srijedu vodila program izbora ljepote s Davorom Garićem u KD Vatroslav Lisinski. U prosincu prošle godine Vjekoslava se udala za dugogodišnjeg partnera Željka Vasića. Ističe da je sretna u prvim mjesecima braka.

Vjekoslava Bach

– Mi smo dugo zajedno, pa mi se ništa dramatično nije promijenilo. Osim što me suprug sad stalno zove – ženo. Ali super se osjećam u braku – kazala je Vjekoslava. Voditeljica se prisjetila i prosidbe.

– Bila je nedjelja. On se ustao i napravio kavu. Ja sam sjedila za šankom i pokušavala se razbuditi. Meni treba oko pola sata da dođem k sebi. Tad mi je gurnuo malenu crvenu kutijicu. Znači, prosidba je bila sve kako ne treba. Nitko nije bio sređen, nitko ništa pametno nije rekao… Uglavnom, pristala sam, i rasplakala se. Nakon toga smo se bacili u organizaciju vjenčanja – ispričala je voditeljica. Dodaje da bi voljela imati još jedno dijete.

– Da, rado bih imala još jedno dijete, pa ćemo vidjeti – naglasila je Vjekoslava Bach.

Voditeljica se nedavno politički angažirala u stranci Milana Bandića te je postala vijećnica u Mjesnom odboru Pongračevo, gradske četvrti Trešnjevka – sjever.

– Moram reći da se snalazim jako dobro. Trebao im je netko borben, a ja to jesam. Vjerujem da je naš šef, naš gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, zadovoljan kako se borim. Trenutno se jako borim za sportske prostore u gradu. I to mi je sad prioritet – naglasila je Vjekoslava.

Dodaje da bi se u budućnosti rado okušala i u politici na nacionalnoj razini.

– Mogla bih. No to nije samo na meni. Prvo se moram dokazati na lokalnoj razini. Smatram da se mogu izboriti za bitne stvari. I mislim da na političkoj sceni stvarno treba jedna smjena generacija – smatra Vjekoslava, koja je pohvalila i Bandića.

Kazala je da voli njegov način razmišljanja te naglasila da ga jako poštuje.

Foto: Scena.hr